– Dette var en utrolig viktig seier for oss

JUBEL: Emanuel Kot Tafesse (t.h.) kunne juble etter tre poeng og Bærum-seier.

JUBEL: Emanuel Kot Tafesse (t.h.) kunne juble etter tre poeng og Bærum-seier. Foto:

Bærum tok et langt steg nærmere sikker plass i neste års 2. divisjon.

DEL

Fram Larvik - Bærum 2-3

– Dette var en solid innsats av oss. Jeg hadde i utgangspunktet vært fornøyd med ett poeng borte mot Fram Larvik, men slik kampen utviklet seg, er jeg veldig godt fornøyd med tre poeng, jublet Bærum-trener Luke Torjussen etter seieren over Fram Larvik på bortebane.

Fram Larvik trenes av tidligere Stabæk-trener Petter Belsvik.

LES OGSÅ:

Tafesse skjøt Bærum oppover tabellen

Bærum-smell: – Vi kan ikke spille juniorfotball i 2. div. 

Bærum ligger nå syv poeng foran Kvik Halden, som per nå innehar åttendeplassen på tabellen. Laget som vinner avdelingen, mest trolig Arendal, rykker opp. Lagene fra plass nummer to til syv beholder plassen i 2. divisjon neste år. 2. divisjon neste år gjøres om til to avdelinger, kontra fire i år.

Ikke sikker

– Vi er fortsatt ikke sikret plassen i 2. divisjon ennå. Vi har 12 poeng igjen å spille om, og vi må bare fortsette å jobbe knallhardt, sier Torjussen som likevel innrømmer at det ser lysere ut etter seieren over Fram.

LES OGSÅ:

Straffemiss kostet Bærum seieren 

– Men vi har tøffe motstandere igjen i Pors, Moss og Asker. Den siste kampen mot Fløy blir heller ikke lett, sier Bærum-treneren.

Scoret først

Det var gjestene fra Bærum som tok ledelsen i Larvik. Mounir El Masrouri prikket inn 0-1 midtveis i den første omgangen.

Drøye halvtimen ut i andre omgang utlignet Kevin Jablinski med hodet for hjemmelaget.

Men to scoringer av henholdsvis Moses Mawa og Emanuel Kot Tafesse gjorde at de fleste tilskuerne trodde at bæringene hadde punktert kampen. Men på overtid reduserte Markus Naglestad for vestfoldingene, og de siste minuttene ble nervepirrende for gjestene.

LES OGSÅ:

Bærum henter tidligere helt 

Outstanding

Til slutt kunne Luke Torjussen og Bærum juble høyest.

– Jeg synes vi var "outstanding" i denne kampen. Hele laget la ned en enorm innsats, slik at vi fikk med oss alle tre poengene hjem til Sandvika, sier Torjussen.

– Hva betyr det for Bærum å beholde plassen i 2. divisjon?

– Det er utrolig viktig for klubben om vi klarer det. Etter nedrykket har klubben vært i en tøff situasjon. Derfor er det stort at vi styrer i riktig retning nå, sier Bærum-trener Luke Torjussen.

Artikkeltags