Stipendpenger sikrer ballvegg hos Bærum SK

Fornøyd: Henrik Dahl er daglig leder i Bærum SK. Han er glad for at klubben fikk 25.000 kroner i stipend. FOTO: TOR BJØRNAR HOLMLUND

Fornøyd: Henrik Dahl er daglig leder i Bærum SK. Han er glad for at klubben fikk 25.000 kroner i stipend. FOTO: TOR BJØRNAR HOLMLUND

Artikkelen er over 1 år gammel

Bærum Sportsklubb jubler for 25.000 kroner fra Bærumsfondet. Nå skal spillerne i klubben få nye utfordringer.

DEL

– Det er alltid hyggelig å få penger, sier daglig leder i Bærum Sportsklubb, Henrik Dahl.

Nylig ble det klart at klubben, som holder til på Kadettangen, får 25.000 kroner fra Bærums-fondet. Bærumsfondet er et samarbeid mellom Hafslund og Budstikka.

For pengene vil klubben sette opp en ballvegg mellom 7-erbanen og 11-erbanen på Sandvika stadion. Det er noe Henrik Dahl i Bærum SK har drømt om lenge.

LES OGSÅ: 2. divisjonsavdelingene klare: Se hvem Asker, Bærum og Stabæk 2 møter

– Jeg har alltid hatt et ønske om at vi skulle få til en ballvegg mellom de to banene, der veggen vil være inn mot 7-erbanen, sier Dahl.

Og med pengene fra Bærumsfondet vil det bli en realitet.

Dugnad

– Pengene er nesten nok til alle materialene, så vi må sette opp veggen selv gjennom en dugnad. Det skal vi selvfølgelig få til, sier Dahl.

– Hva er formålet med en slik ballvegg?

– Den vil fungere slik at ungene kan skyte mot veggen, og bruke den som et treningsmoment, sier han.

LES OGSÅ: Derfor hadde Bærum-Massimo på seg Stabæk-drakt

– Til glede for mange

Dahl er usikker på når de vil få opp veggen.

– Vi skal legge et nytt kunstgress på syverbanen i løpet av nyåret. Kanskje det er mest praktisk å bygge det da, sier han.

– Med søknaden om støtte fra Bærumsfondet hadde Bærum Sportsklubb et klart mål: Å kunne kjøpe nødvendig utstyr til turneringer for de yngste utøverne. Juryen er glad for å kunne tildele klubben 25.000 kroner som bidrag til prosjektet – et veldig konkret tiltak til glede for mange, sier Kjell Stamgård, juryleder i Bærumsfondet og til daglig kommunikasjonssjef i Hafslund Nett.

LES OGSÅ: Bytter lys på Sandvika stadion, dropper NFF-krav

Artikkeltags