Bærum-smell: – Vi kan ikke spille juniorfotball i 2. div.

SPILLER SOM JUNIORER: Kristoffer Tollås var ikke fornøyd med innsatsen mot FK Tønsberg. Bærum tapte 0-2 for vestfoldingene.

SPILLER SOM JUNIORER: Kristoffer Tollås var ikke fornøyd med innsatsen mot FK Tønsberg. Bærum tapte 0-2 for vestfoldingene. Foto:

SANDVIKA STADION: Bærum var store favoritter hjemme mot Tønsberg. Men forhåndstipsene ble gjort ettertrykkelig til skamme.

DEL

Bærum - FK Tønsberg 0-2

Riktignok åpnet de gulkledde best hjemme på Sandvika stadion, og presset vestfoldingene de første 20 minuttene. Men etter hvert ble det helt «natta» for Bærum. Hjemmelaget var så tannløse at det til tider var mer fristene å besøke tivoliet som lå bak klubbhuset til klubben, i anledning Sandvika Byfest.

LES OGSÅ:

Straffemiss kostet Bærum seieren

Drømmestart, rødt kort og utlikning på overtid 

– Det vi presterte utpå banen er rett og slett for dårlig. Det går på innsats og vilje. Det kan virke som om vi tror vi er bedre enn det vi egentlig er, sier Bærum-kaptein Kristoffer Tollås.

Sjokkåpnet

Etter hvilen sjokkåpnet Tønsberg med scoring etter bare tre minutter. Gjestene slo en lang pasning, og Alagie Sanyang fikk en ganske enkel oppgave med å sette ballen forbi Bærum-keeper Flasza Grzegorz.

LES OGSÅ:

Giæver scoret to da han fikk låne kapteinsbindet 

Bærum forsøkte og forsøkte, men klarte ikke å skape de store sjansen for å utligne. I stedet var det laget fra Norges eldste by som fikk muligheten.

Lobbet

I kampens 81. minutt fikk Christian Østli alt han ville av tid, og fra 18 meter lobbet han ballen i en vakker bue mot Bærum-målet. En ellers god Bærum-keepere,  Flasza Grzegorz, fikk en hånd på ballen, men han klarte ikke å lirke ballen over tverrliggeren, og ballen spratt i mål og 2-0 til vestfoldingene.

Flere mål ble det ikke på Kadda.

LES OGSÅ:

Bærum henter tidligere helt 

– Jeg hadde en god følelse da vi gikk på banen etter pause, men vi slapp inn to ufattelige lette mål. Det skal ikke kunne skje. Vi kan ikke spille juniorfotball om vi skal vinne kamper i 2. divisjon. Eller, dette her minnet vel mer om guttefotball, sier Tollås.

Artikkeltags