Hun har spilt 98 landskamper – nå gir hun Bærum eksperthjelp i Dana Cup

Spent: Leni Larsen Kaurin (Foran til venstre), viser frem jentene på Bærums J14. Mandag reiste de til Dana Cup. FOTO: TOR BJØRNAR HOLMLUND

Spent: Leni Larsen Kaurin (Foran til venstre), viser frem jentene på Bærums J14. Mandag reiste de til Dana Cup. FOTO: TOR BJØRNAR HOLMLUND

Artikkelen er over 1 år gammel

SANDVIKA STADION: Bærums jenter 14 kan i hvert fall ikke skylde på eksperthjelpen de har fått før Dana Cup, om det skulle gå galt i turneringen i Danmark.

DEL

Mandag reiste Bærums jenter 14-lag til Hjørring og Danmark for å spille Dana Cup. Laget har ambisjoner om hente hjem heder og ære. Det er kanskje ikke så rart at de har litt ekstra tro på seg selv.

De siste ukene har nemlig Leni Larsen Kaurin hjulpet laget. Med 98 landskamper for Norge burde det bety litt ekstra for de gulkledde fra Bærum. Larsen Kaurin har spilt for en rekke klubber, og har vært innom Asker og Stabæk.

LES OGSÅ:

Gjør Dana Cup til Holmen-land 

Kan nå langt

– Det har vært veldig bra å ha med henne foran Dana Cup. Jeg har hatt henne på talenttreninger tidligere, og vi lærer mye teknikk av henne, forteller Marie Gaaren. Hun gleder seg til turneringen i Danmark:

– Det blir veldig spennende. Det som er gøy med en slik turnering, er at vi møter lag og spillere fra andre land som vi ikke spiller mot vanligvis.

LES OGSÅ:

Neste år skal disse fotballguttene fra Holmen møte Real Madrid: – Ekstremt dedikerte 

– Jeg tror vi kan nå ganske langt. Finale eller semifinale hadde vært veldig gøy, sier Gaaren optimistisk.

– Larsen Kaurin har 98 landskamper. Hva betyr det?

– Det viser jo i hvert fall hvor langt man kan komme som fotballspiller bare man trener nok. Det er ikke så mange fotballspillere som har vært med på det hun har, sier Marie Gaaren.

Imponert

Landslagsveteranen synes det er artig å jobbe med unge spillere.

– Jeg synes det er gøy å jobbe med slike talenter. Det å være med på hele utviklingen deres er veldig spennende, sier Leni Larsen Kaurin. Hun er imponert over kvaliteten til Bærum-spillerne som er født i 2002.

LES OGSÅ:

38 lag fra Asker og Bærum i Danmark 

– Treningskulturen er veldig god, og jeg synes de er en inspirasjon for resten av klubben, sier Leni Larsen Kaurin. Hun er deltidsansatt som hjelpetrener for A-laget til kvinnelaget, og spillerutvikler i klubben.

Artikkeltags