Seriestarten kan ryke for Bærum

Lars Sandbu tar et år til i Bærum.

Lars Sandbu tar et år til i Bærum.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Bærums seriestart i 1. divisjon mot Bodø/Glimt kan gå i vasken.

DEL

Det kan nemlig skje at Kadettangen ikke er ferdig til 9. april.

– Dette er noe vi også har hørt, bekrefter Bærum-trener Morten Tandberg.

– Vi trenger positiv holdning for å få ting i stand til seriestart. Vi har ikke mye tid til 12 ukers saksbehandling nå, sier styreleder Dag Egil Strømme.

Det er først og fremst banedekket på Kadettangen som gjør at det spøker for seriestarten. Underlaget må byttes, og usikkerhet rundt værforholdene gjør at man ikke vet når man kommer i gang.

Les også: Flere nyheter om Bærum fotball

– Vi som lag ønsker å komme i gang samtidig som resten av de andre lagene. Hvis det trekker ut, så må vi bare innfinne oss med at vi ikke får spilt seriestarten, sier Tandberg.

– Vi ønsket å skifte kunstgresset i sommerferien, slik at vi ikke ødelegger for alle lagene som trener der, og det ville da ha vært optimale forhold for legging. Men Fotballforbundet hadde et ganske sterkt ønske om at alt skal være klart til sesongstart, forteller Strømme og legger til:

– Det er ikke mer enn 4–6 uker bestillingstid på noe av det vi trenger. Så det er været som er bøygen. Det kan godt hende første hjemmekamp ikke spilles før i slutten av april, sier Dag Egil Strømme.

LES OGSÅ: Bærum henter ingen nye spillere


Ifølge Tandberg er Fotballforbundet innforstått med at seriestarten er i fare.

– De har satt oss opp med hjemmekamp først. Deretter er det to kamper borte. Hvis den første blir utsatt, er det god tid til å få banen klar ettersom vi har to bortekamper på rad, sier han.

Artikkeltags