Aalbu tilbake: – Kunne ikke spille mot Bærum

Andreas Aalbu er klar for Bærum.

Andreas Aalbu er klar for Bærum. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Andreas Aalbu returnerer til Bærum etter en sesong i Kristiansund.

DEL

Aalbu har vært på vei tilbake en stund og nå er det klart. 

– Det har vært en dårlig skjult hemmelighet en stund. Jeg har hatt det bra i Kristiansund og det hadde ikke vært noen krise å fortsette der.  Da jeg dro fra Bærum ble klubbene enige om at jeg kunne gå tilbake når jeg ønsket det.  Og jeg har ikke lyst til å spille mot Bærum. Å sitte i bortegarderoben og gjøre seg klar til å møte Bærum på Sandvika stadion hadde ikke fungert for meg.  Jeg har veldig lyst til å komme tilbake til Bærum og gleder meg veldig. Jeg har savnet det siden første uke jeg reiste, sier Aalbu. 

LES OGSÅ: Toppscoreren fortsetter i Bærum.

– Holdt av plassen i garderoben

Han beskriver året i Kristiansund som varierende.

– Det var på mange måter litt anderledes. Jeg spilte 28 kamper, men det var ikke nok til at jeg hadde mest lyst til å fortsette der. Jeg vil heller spille i gult igjen.

Aalbu flytter hjemover når han er ferdig med et par eksamener i Kristiansund.  Han har stor tro på at  det blir mer moro neste sesong enn da Bærum var i 1. divisjon i 2012. 

– Det er mye av den samme gjengen som flyr utpå der og vi har blitt to år eldre. I tillegg tror jeg laget som rykket opp i år er bedre enn det som rykket opp sist. Jeg tror vi står bedre stilt  ved at flere vet hva 1. divisjon går ut på. Flere av Bærum-spillerne har tatt voldsomme steg. Jeg ser ingen grunn til at ikke spillere som Amahl Pellegrino og Eirik Nervold skal herje i 1. divisjon kommende sesong. 

Mye blir som det var når 23-åringen returnerer til Sandvika stadion.

– Jeg snakket med Ståle Lundemo. Han har holdt av plassen min i garderoben. Og drakt nummer 37, smiler Andreas Aalbu fornøyd. 

LES OGSÅ: Flere sportsnyheter.

Artikkeltags