– Jeg skulle gjerne hatt en hat-trick, men det var deilig med to scoringer likevel, forteller Bærum-spissen.

Det unge talentet var nære ved å få sin tredje scoring på slutten idet han lobbet ballen over Vålerenga-keeper, men skuddet var dessverre litt for unøyaktig. Kampen som endte 3-1 var ingen typisk kamp for Bærum ifølge trener Morten Tandberg .

KAMPFAKTA: Slik var Bærum - Vålerenga 2

– Det er kanskje litt flåsete å si, men vanligvis har vi ledet med fire mål etter 60 minutter og begynt å slappe av litt etter det. I dag står vi godt defensivt og jobber helt ut, mener han.

Tandberg legger til at han synes det er en positiv utvikling at de klarer å holde trykket oppe gjennom hele kampen. Tomålsscorer Pellegrino var ikke like fornøyd med kampen.

- Jeg synes det er litt under par. Vålerenga får oss til å spille dårlig til tider, og vi får ikke igang spillet vårt, mener Bærum-spissen.

Likevel var han svært fornøyd med overgangsspillet og presiserer at Bærum var effektive på de sjansene de hadde.

(artikkelen fortsetter under videoene):

 
 

Tidlig ledelse

Vålerenga åpnet som det klart beste laget. Monir Benmoussa presset seg gang på gang opp langs høyrekanten, men ble stoppet av et solid Bærum-forsvar gang på gang.

Likevel, kun 13 minutter inn i kampen dro Amahl Pellegrino seg fri på midten og fyrte av fra sekstenmeteren. Ballen fór rett opp i høyre kryss og sendte hjemmelaget i ledelsen. Vålerenga fortsatte å presse, men mot slutten av omgangen hentet Bærum seg inn i kampen igjen.

Les flere Bærum fotball-nyheter fra Budstikka her

Etter 40 minutter spilt var Amahl Pellegrino frempå igjen og plasserte ballen sikkert til side for keeper, rett før han ble tatt igjen av Vålerenga-forsvaret. 2-0.

Bortelaget viste at de var sultne på seier, og kun minuttet etter utlignet Aaron Samuel til 2-1, som også ble pauseresultatet.

Høyt tempo

Andreomgangen var preget av høy temperatur på banen og dommeren delte ut tre gule kort, hvorav det ene til Bærums Lars Sandbu etter en knallhard takling.

Begge lag presset hardt på utover omgangen. Først tre minutter på overtid snapper Mounir El-Masrouri opp returen etter skudd fra Simen Juklerød og klinket til i mål.

Kampen endte 3-1.

Les flere sportsnyheter fra Budstikka her