Kjelsås - Bærum 1-1 (1-1)

- Vi er soleklart best. Dette skulle vi vunnet, sier en oppgitt Bærum-trener Morten Tandberg.

Han skulle gjerne sett laget sitt reise hjem fra Grefsen stadion med en seier i bagasjen, men til tross for et klart overtak i banespillet, ble det altså bare ett poeng på gultrøyene i lørdagens kamp.

- Det har med timing og tilfeldigheter å gjøre. Jeg synes vi rundspiller Kjelsås på deres hjemmebane, men så får vi ikke de små detaljene til å stemme, sier Tandberg.

LES OGSÅ: Referat fra Kjelsås - Bærum.

Tok ledelsen

Bærum tok tidlig tak i bortekampen mot Kjelsås, og de tok en fortjent ledelse da Daniel Berg løp fra hjemmelagets forsvar og lobbet inn 1-0 etter en halvtimes spill.

- Jeg synes vi skaper mest, men så utligner de på en straffe som kommer ut av ingenting, sier Tandberg.

Fire minutter etter Bergs ledermål fikk nemlig Kjelsås straffe etter et par harde dueller under et hjørnespark. Akinbola Akinyemi, fetter av Bærums seriedebutant og eks-Kjelsås-spiller Babs Akinkyemi, plasserte ballen rolig til side for Christian Bjerke til 1-1

LES OGSÅ: Flere sportsnyheter.

Målløst etter hvilen

I andre omgang styrte Bærum det meste av spillet, og Kjelsås ble presset langt tilbake på egen halvdel.

TIl tross for at de fikk trille mye ball, slet Bærum med å skape de helt store sjansene. Simen Juklerød kom seg stadig rundt på venstrekanten, men marginene var ikke på hans side.

Erblin Llullaku og Eirik Nervold hadde begge et par greie skuddforsøk, dog uten tellende resultat. Dermed endte det 1-1 på Grefsen stadion.

- Vi møter en hard motstander, men vi hadde fortjent tre poeng i dag, konstaterer Morten Tandberg.