Bærum tok sin andre strake seier

Av

Endelig har det snudd for Bærum i 1. divisjon.

Morten Tandberg synes laget viste ryggrad mot Strømmen. Da kunne han hoppe av glede.

Morten Tandberg synes laget viste ryggrad mot Strømmen. Da kunne han hoppe av glede. (Foto: )

DEL

Strømmen - Bærum 1-2

- Dette var en utrolig sterkt gjennomført kamp av oss. Det er godt å få den andre seieren etter en stri og vanskelig start på sesongen, sier Bærum-trener Morten Tandberg.

- Det er også bra at vi fortsatte fremgangen fra Notodden-kampen, og ikke opptrer som et pikelag lenger, sier den frittalende Bærum-treneren.

Tvilsom annulering

Bærum åpnet kampen best, og tok ledelsen etter en snau halvtime. Kaptein Lars R. Sandbu var sikker fra straffemerket etter at Amahl Pellegrino ble holdt i trøya inne i 16-meteren.

Det nærmeste Strømmen kom mål før pause var en avslutning i stolpen.

KAMPFAKTA: Slik var Strømmen - Bærum

Andre omgang startet med et massivt press fra vertene og et øyeblikk så det ut til at det skulle gi uttelling. En Strømmen-spiller headet ballen via stoplen, Bærum-keeper Magnus Hjulstad og i mål, men utligningen ble tvilsomt avblåst for offside.

Se bildeserie fra kampen her

Et kvarter ut i omgangen doblet Amahl Pellegrino Bærums ledelse, før tidligerer Asker-spiller Armin Sistek reduserte for hjemmelaget et kvarter før full tid.

- Jeg tror det endelig har snudd for oss. Nå går vi ut på banen og vet at vi kan vinne kampene, sier Bærum-spiller Andreas Aalbu.

- Vi har funnet flyten, spiller strålende fotball og er effektive, sier han.

Les flere Bærum fotball-nyheter fra Budstikka her


 

Artikkeltags