Skip to main content

Bærums-jenter herjet i verdenscupen i bandy

TIL FINALEN:   Charlotte Selbekk (t.v.), Ingebjørg Kvaal Knutsen og Ingrid Bjonge var med på laget til den svenske toppklubben Västerås, som i helen spilte seg frem til finalen i verdenscupen i bandy. De har tidligere spilt for Høvik alle tre.
TIL FINALEN: Charlotte Selbekk (t.v.), Ingebjørg Kvaal Knutsen og Ingrid Bjonge var med på laget til den svenske toppklubben Västerås, som i helen spilte seg frem til finalen i verdenscupen i bandy. De har tidligere spilt for Høvik alle tre.

Ingrid Bjogne (24), Ingebjørg Kvaal Knutsen (19) og Charlotte Selbekk (21) spilte seg helt frem til finalen i verdenscupen i bandy. Der ble det bråstopp mot et russisk lag.

De tre tidligere Høvik-spillerne spiller for det svenske laget Västerås. Västerås har vært en av de store kvinnebandyklubbene i Sverige i flere år.

Det viste de også i helgen. De gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, og slo fjorårets svenske mester, Skutskärs IF i semifinalen. Turneringen ble spilt i Ale Arena i svenske Kungälv

LES OGSÅ: Drømmer om bandyhall i Bærum

Spilte sammen i Høvik

De tre bandyspilerne kjenner hverandre godt. De har tidligere spilt i Høvik, og de tre spiller alle sammen på det norske landslaget. Alle tre scoret også mål i verdenscupturneringen i Sverige denne helgen.

Selbekk og Bjogne har spilt i Sverige i flere år. Selbekk har allerede vunnet SM-gull to ganger og har også vunnet verdenscupturneringen to ganger.

Ingebjørg Kvaal Knutsen kom til klubben før denne sesongen.

LES OGSÅ: Charlotte kjøpte bandybok - fikk sjokk da hun var på verdenslaget

Tapte finalen

Västerås spilte seg altså frem til finalen, der de møtte russiske Rekord. Men der møtte svenskene (og de norske kvinnene) altså den russiske veggen.

Rekord vant 4-2 i den avgjørende finalen.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.