Skip to main content

Bærum vant toppkampen

TABELLTOPP: Bærum var overlegne i toppoppgjøret mot Elverum lørdag. Her er det Armin Yousefi som blir omfavnet av Andreas Aalbu, mens Lars Sandbu stormer til for å være med på feiringen.
TABELLTOPP: Bærum var overlegne i toppoppgjøret mot Elverum lørdag. Her er det Armin Yousefi som blir omfavnet av Andreas Aalbu, mens Lars Sandbu stormer til for å være med på feiringen.

(Bærum - Elverum 2-0) Det var nummer 1 og 2 på tabellen som møttes på Sandvika Stadion lørdag. Slik så det ikke ut.

Bærum tok en fortjent seier mot Eleverum lørdag og med det gikk de forbi hedmarkingene og topper tabellen i 2. divisjon avdeling 2.

Bærum startet forrykende og spilte seg til fem store sjanser i løpet av første omgang, uten at de fikk uttelling.

- Elverum hadde kun sluppet inn ti mål før denne kampen, så vi var veldig bevisste på at vi måtte være tålmodige og ikke stresse, så ville vi få betalt. Det synes jeg guttene klarte med glans, forteller en svært fornøyd Bærum-trener, Morten Tandberg, etter kampen.

Flott scoring

Og etter et kvarter av andre omgang kom scoringen. Andreas Aalbu kombinerte lekkert med Erblin Llullaku og plasserte ballen utagbart til siden for Elverums keeper.

- Jeg hadde bare å sette den, men det var sinnsykt deilig å se den gå inn, sier en noe beskjeden Aalbu, som noterte seg for sin syvende scoring for sesongen.

- Da vi scoret måtte Elverum frem på banen og vi visste vi ville få flere muligheter, sier Aalbu.

Lundemo utvist

Men da Marius Lundemo fikk direkte rødt kort etter en takling med strake bein åtte minutter før slutt, fryktet nok mange at Elverum ville komme tilbake. Det skjedde ikke, for i stedet var det Bærum som igjen fikk ballen i nettmaskene. Daniel Berg kom seg fri på sin høyre kant og spilte lekkert til Armin Yousefi, som kontant plasserte ballen oppe til høyre for keeper. At Bærum dominerte såpass mye mot det som før kampen var lederlaget i avdelingen, overrasket ikke Tandberg.

- Nei, egentlig ikke. Vi har spilt mot alle lagene i avdelingen og når vi spiller på vårt beste, er det ingen som er bedre. Utfordringen vår er at vi kan variere litt mye i prestasjonene, sier Lundemo.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.