Skip to main content

Bærum slo Vålerenga-rekruttene

Bærum vant lørdagens treningskamp mot Vålerenga 2. Her feirer Bærum-spillerne scoring mot Rosenborg 2 i fjorårets 2. divisjon.

Bærum vant lørdagens treningskamp mot Vålerenga 2. Her feirer Bærum-spillerne scoring mot Rosenborg 2 i fjorårets 2. divisjon.

Foto: Knut Bjerke

Simen Vedvik ble matchvinner da Bærum slo Vålerenga 2 1-0 i Oslo.

Vålerenga 2 – Bærum 0-1

Lørdag spilte Bærum mot Vålerenga 2 på Intility Arena i Oslo. Nykommeren Simen Vedvik satte inn kampens eneste mål da gultrøyene vant 1-0.

– Det er alltid en god følelse når ballen går inn på straffe, sa han i et intervju publisert på klubbens egne Facebook-sider etter kampen.

– Det var årets første mål og årets første seier. Det var godt på en dag hvor det var varmt og slitsomt, men jeg tror alle gutta er fornøyde med seier, selv om det er ting å jobbe med, la han til.

Lørdag for en uke siden tapte Bærum 0-3 for Skeid. Vedvik mente presset og den defensive strukturen var bedre mot Vålerenga 2, men at laget fortsatt har litt å jobbe med offensivt inn mot seriestart.

Nykommeren Vedvik tok en pause fra fotballen våren 2020 etter en lang periode med skader i KFUM-drakten, før han signerte for Bærum i januar i år.

– Jeg har klart å unngå skader, så det lover bra. Jeg håper å kunne bidra med scoringer og målgivende, sa han i Bærums post-match-intervju.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.