Skip to main content

Azemi er klar for Stabæk

Fitim Azemi er klar for Stabæk Fotball. 

FOTO: STABÆK MEDIA

Vålerenga-spilleren Fitim Azemi (27) er klar for Stabæk Fotball. 

Det melder både Stabæk Fotball og Vålerenga Fotball på sine hjemmesider. 

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli kjent med nye lagkamerater. Prosjektet som Janne holder på med her har jeg kjempe tro på. Vi har en spillergruppe som er sultne på å ta det neste steget, og den samme sulten har klubben, sier Azemi til Stabæks hjemmeside.

27-åringen en opprinnelig fra Ski, kommunen som nylig slo seg sammen med Oppegård og ble Nordre Follo kommune.

Han har skrevet under på en kontrakt som binder han til Nadderud og Stabæk ut 2022-sesongen.

Israel

Han spilte også i 1. divisjon for Follo i 2013. I 2015 gikk turen til Bodø/Glimt og eliteserien. Han ble klubbens toppscorer i 2016, og deretter gikk turen til israelsk fotball og Maccabi Haifa. I 2017 vendte han hjem til Norge og Vålerenga. Han hadde også to låneopphold i Sandefjord og Tromsø under VIF-perioden.

– Håper jeg kan bidra til at klubben når målene for sesongen, og at vi skaper masse entusiasme og glede for publikum og supportere, sier Azemi.

Noen tøffe år

Sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen, sier at det meget godt fornøyd med å få 27-åringen til Nadderud.

– Jeg har tro på at han er en spiller som kan bidra til at vi kommer til å score flere mål. Han hadde noen tøffe år i israelsk fotball, og har brukt noen år på å bygge seg opp. Det jeg så av ham i Tromsø i fjor, var veldig bra. Han er en veldig god spiller, sier Inge André Olsen til Budstikka.

Stabæk forsøkte å hente spilleren også i 2015, men den gang valgte Azemi å skrive under for Bodø/Glimt.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.