Skip to main content

Asker med ti mann vant på Sandvika stadion

Asker sørget for en aldri så liten bragd da de slo erkerival Bærum med bare ti mann.

Bærum - Asker 0-1

Sist de to lagene møttes - på Føyka i våres - knuste Bærum Asker hele 4-0 på Føyka. Og mange trodde vel kanskje et lignende scenario da Asker fikk utvist keeper Thomas Lia etter bare åtte minutter.

Men laget fra Føyka og Asker nektet å gi opp mot de gulkledde fra Bærum. Og to minutter før pause var det den ferske Asker-spilleren Tobias Hestad som sørget for kampens eneste mål da han lirket inn 1-0 rett før hvilen.

- Deilig å se den ballen i mål, sier Hestad som spilte sin første kamp fra start for Asker etter at han kom til klubben i sommer på et låneopphold fra Molde.

- Vi gjorde en formidabel innsats ved å holde Bærum unna gjennom hele kampen, sier Hestad.

Skuffet Sørensen

Bærum-trener Jan-Derek Sørensen var naturlig nok skuffet etter at mannskapet hans ikke klarte å utnytte det at de var én mann mer gjennom hele 82 minutter.

- Vi slutter å spille slik vi skal spille. Vi brukte for lite fart, og vi utfordret ikke rommene slik vi skulle, sier Jan-Derek Sørensen.

- Men vi kommer til å svinge i prestasjoner denne sesongen. Slik er det, sier Sørensen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.