Skip to main content

Asker hedret sine idrettsutøvere

Asker kommune hedret flere av sine idrettsutøvere med den såkalte Mesterlunsjen i Rådhuset onsdag. 

Det har vært en tradisjon i mange år, og også i 2022 hadde ordfører i Asker kommune, Lene Conradi invitert en rekke idrettsutøvere fra kommunen. I år hadde de samlet mestere fra 2020 og 2021.

Felles for de fleste var at de hadde markert seg nasjonalt, og noen også internasjonalt, for å få heder og ære fra Asker kommune.

«Vårens høydepunkt og årelange tradisjon i rådhuset når alle gullmedaljevinnere fra Askeridretten samles for en hyllest og markering. I år samlet vi mesterne fra både 2020 og 2021, og det er helt utrolig at vi har gullmedaljevinnere innenfor et så stort mangfold av idretter», skriver ordfører Lene Conradi på sin Facebook-side.

– Dere er ambassadører og forbilder for oss alle – vi er veldig stolte av dere, skrev hun.

Granerud holdt foredrag

Den mest kjente av idrettsutøverne som var til stedet var skihopperen Halvor Egner Granerud, som representere Asker Skiklubb.

Han var sesongen 2020/21 verdens suverent beste skihopper og vant verdenscupen sammenlagt. 

– Tusen takk til Halvor Egner Granerud – verdens beste skihopper – som holdt et veldig fint inspirasjonsinnlegg, skrev ordfører Lene Conradi på sin Facebook-side.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.