La opp på grunn av manglende motivasjon, nå kan han bli Asker-spiller

TILBAKE: Roshat Shaswari gjør trolig comeback på fotballbanen  - for Asker. FOTO: TOR BJØRNAR HOLMLUND

TILBAKE: Roshat Shaswari gjør trolig comeback på fotballbanen - for Asker. FOTO: TOR BJØRNAR HOLMLUND

Rozhat Shaswari (25) ga seg som Bærum-spiller på grunn av manglende fotballmotivasjon. Nå er han hyperaktuell for Asker.

DEL

Vålerenga - Asker 1-0

– Jeg har det mye bedre nå. Jeg føler at ting er i ferd med å falle på plass igjen, sier Rozhat Shaswari til Budstikka.

Fredag spilte han 45 minutter for Asker da de spilte treningskamp mot eliteserielaget Vålerenga i Vallhall. Oslo-laget vant årets første treningskamp - for begge lagene - 1-0 etter en scoring av Magnus Retsius Grødem etter 65 minutter.

For Shaswari var det den første fotballkampen på noen måneder. I fjor ga han seg som Bærum-spiller midt i sesongen på grunn av manglende motivasjon, og ville heller prioritere studiene på BI.

LES OGSÅ:

Marcus Mehnert etter overgangen fra Stabæk til Asker: – Riktig sted for meg

Deppet Rozhat Shaswari mistet motivasjonen for fotball – sluttet i Bærum 

Fikk kjeft

– Jeg kom hjem fra Kristiansund (1. divisjon), og skulle spille i Bærum. Men det ble ikke som jeg hadde forventet, og jeg ville heller prioritere studier. Men jeg fikk kjeft av kompisene og litt av familien om at jeg la opp for tidlig, så nå har jeg lyst til å forsøke meg igjen. Jeg har vært med på tre treninger med Asker. Vi får seg hvordan dette går, sier 25-åringen. Han er kontraktsløs.

– Hvordan var det å spille fotball igjen?

– Jeg merket jo at jeg ikke har spilt fotball siden i oktober, men jeg følte heller ikke at jeg gjorde meg bort, sier han.

Dialog

Asker-trener Kevin Nicol var godt fornøyd med treningskampen mot Vålerenga.

– Det var jo årets første kamp, men jeg synes innsatsen var god. Jeg er godt fornøyd med nivået på troppen, sier Nicol som legger til at han ser for seg at troppen trolig blir forsterket med to spillere til.

Rozhat Shaswari kan fort bli en av dem.

– Han har gjort en fantastisk jobb etter at han kom til oss, og han har den rette holdningen, sier han om spissen.

– Det virker som om han har fått motivasjonen tilbake, og jeg vil gjerne ha han med i troppen, sier Nicol som brukte en rekke spillere i treningskampen mot Vålerenga.

– Det er hyggelig at Kevin (Nicol) er fornøyd med spillet mitt. Så får vi se i tiden fremover om det blir her jeg ender opp. Jeg har blitt tatt veldig godt imot i Asker, sier Shaswari.

Artikkeltags