Toppscorer og keeper har signert for Asker

Kristoffer Tollås spilte en god kamp for Asker da de slo Østsiden borte. Midtbanespilleren noterte seg for en scoring og en målgivende i kampen som endte 4-1 til Asker.

Kristoffer Tollås spilte en god kamp for Asker da de slo Østsiden borte. Midtbanespilleren noterte seg for en scoring og en målgivende i kampen som endte 4-1 til Asker. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Asker har sikret seg signaturen til toppscorer og tidligere Frigg-spiller Kristoffer Lindberg. I tillegg kommer keeper Johannes Bødtker fra Stabæk.

DEL

Kristoffer Lindberg har forlatt Frigg til fordel for Asker. 23-åringen troner øverst på toppscorer-listen i Oddsen-ligaen avdeling 4, med syv fulltreffere sålangt i sesongen.

– En spennende spiller

Daglig leder Arne Knoph i Asker Fotball Herrer betegner Lindberg som en spennende spiller.

– Kristoffer er en lokal unggutt, som blant annet har spilt i Holmen tidligere. Det er kjempepositivt for klubben at unge talenter ønsker å videreutvikle seg hos oss. Vi tror han vil bli en verdifull tilvekst i spillergruppa, sier han.

Ifølge Knoph vil Lindberg være spilleklar til Askers bortemøte med Østsiden lørdag.

LES OGSÅ: Tror stortalent forsvinner fra Asker

Bytter angrepsspillere

Overgangen er for en byttehandel å regne; mens Lindberg gåt til Asker, vil Asker-spiss og tidligere Stabæk-spiller Haaken Munthe-Kaas nå bli å finne i Frigg-trøya.

– Jeg tror dette er en god deal for både Asker og Frigg, og det viser at klubbene kan samarbeide på en positiv måte, sier Arne Knoph.

Ny keeper

I tillegg til Lindberg har Asker hentet keeperen Johannes Bødtker (19) fra Stabæk. Han skal erstatte Sebastian Røine som forlater Asker itl fordel for studier i USA.

- Johannes har fått god skolering gjennom både Stabæk- og NTG-systemet. Siden Johannes nå er inne i sin siste sesong som juniorspiller, fant Stabæk og Asker sammen ut at han hadde best av å fortsette sin videre utvikling i Askers a-stall, skriver Asker på sine hjemmesider.

Les flere Asker fotball-nyheter fra Budstikka her

Artikkeltags