Skip to main content

Asker avgjorde på overtid

Eivind Fallås Dahl (t.v.) scoret det avgjørende målet på overtid da Asker slo Grorud 2-1 lørdag.

Foto: KARL BRAANAAS

Asker tok sin sjette strake seier borte mot Grorud lørdag. Men det skjedde ikke uten dramatikk.

GRORUD - ASKER 1-2

Kampen mot serieleder Grorud sto nemlig 1-1 da lagene gikk inn i overtiden. Da scoret imidlertid Eivind Fallås Dahl for Asker - og de sort- og hvitstripede kunne slippe jubelen løs for deres sjette strake seier i serien.

– For tiden har vi en fantastisk moral i laget. Når du har så mye lagmoral og vilje i laget, så vil du kjempe til siste minutt. Det gjorde vi i dag, sier Asker-trener Kevin Nicol.

Dahl fikk også sitt andre gule kort like etter scoringen, og ble utvist. Men det gjorde så lite - Asker vant altså 2-1.

Asker tok også ledelsen i kampen, etter at Aaron Lee Jones omsatte en straffe i scoring. Grorud utlignet etter 51 minutter, men det var altså Asker som tok alle tre poengene lørdag.

– Vi var veldig gode i første omgang, og fortjente å lede. Det ble ikke skapt så mange sjanser. Etter hvilen satte Grorud press på oss, og skapte noen gode muligheter. Da scoret de også, sier Nicol.

Nærmer seg toppen

Selv med tap leder fremdeles Grorud serien - ettersom Åsane, som ligger på andreplass, også tapte sin kamp.

Asker nærmer seg derfor de to topplagene - nå er det bare fem poeng opp til serieleder Grorud, og fire poeng frem til andreplasserte Åsane.

To kamper gjenstår for Askers del.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.