Skip to main content

Asker Aliens henter merittert trener

FÅR NY TRENER: Asker Aliens, her representert ved en av sist sesongs store profiler, Scotty Hendricks, får ny trener. Kenneth Webb er klar for klubben fra august.

Kenneth Webb har vunnet BLNO som trener flere ganger. Nå håper Asker Aliens at han kan løfte dem til toppen.

Amerikaneren Kenneth Webb har skrevet under en treneravtale med Asker Aliens, melder klubben i en pressemelding. Webb skal ha ansvaret for både BLNO-laget og G19-laget.

– Det er med stor glede jeg har takket ja til å bli hovedtrener for Asker Aliens. Jeg er spent, og jeg ser virkelig frem til utfordringene som venter oss, sier Webb.

– Jeg vil sette sammen et konkurransedyktig og morsomt BLNO-lag som skal prege lokalmiljøet og få folk til å spørre når den neste Asker Aliens-kampen er, fortsetter Webb.

– Kommer til å løfte alle spillere

Webb har lang fartstid i norsk basketball, der han kan se tilbake på elleve år som hovedtrener for Tromsø Storm. I denne perioden har han vunnet tre BLNO-titler, samt blitt kåret til årets trener i ligaen ved flere anledninger.

– Vi er veldig glade og entusiastiske over å få Kenneth Webb til Asker. Han er profesjonell til fingerspissene og bringer med seg et enormt engasjement, og en entusiasme og kompetanse som kommer til å løfte alle spillerne våre – uansett alder, sier Monica Kaasa, styreleder i Asker Aliens.

– Vi skal ikke legge skjul på at vi har ambisjoner når det gjelder våre elitelag, og vi ser på Webb som et solid og riktig skritt på veien for å nå våre mål, legger hun til.

Webb kommer til Asker i august.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.