Skip to main content

Aliens med kjempetap mot Gimle

DEBUTERTE: Asker Aliens-trener Tommy Gundersen er forberedt på en tøff sesong. Søndag ble det en kjempetap hjemme mot Gimle.

Leikvolhallen: Asker Aliens-Gimle Basket: 55-91. Asker har mistet mange spillere fra forrige sesong. Det fikk de merke da de møtte en av favorittene.

– Vi starter veldig friskt, og det skal vi helt klart ta med oss. Litt utover i andre periode så går det et lokaltog som vi ikke er med på, sier Asker-trener Tommy Gundersen.

Asker Aliens ledet etter første periode med 19-15, men Gimle sitt forsvar skulle gjøre det tøft for de gule.

– Vi blir litt trege etter hvert. De spiller også veldig tøft forsvar på oss, og det er vi ikke vant til. Det er noe vi må trene mer på fremover, sier Ulrik Stranger-Johannessen etter den tøffe kampen.

LES MER: Asker har mistet superlaget 

Tøft mentalt

Etter den første perioden er det meste som skjer i Gimles favør. De vinner de tre neste periodene henholdsvis 8-22, 13-23 og 15-31. Det så aldri ut som at Asker kunne komme seg inn i kampen igjen.

– Vi er forberedt på mange tøffe kamper denne sesongen, og det snakker vi om på treninger. Det blir tøft mentalt. Vi har fortsatt to spillere ute med karantene, også har vi to som debuterer i dag. Vi må ta med oss tingene vi gjør bra, også jobbe videre med det vi gjør dårlig, sier trener Gundersen.

LES OGSÅ: Asker Aliens slo nykommerne fra Sandvika

Selv om det ble et tap på hele 36 poeng, prøver Aliens å se det positive.

– Jeg tror sesongen blir spennende. Vi er underdogs i alle kampene vi spiller, men vi skal nok få med oss et par seire iløpet av sesongen, sier Stranger-Johannessen.

Asker Aliens har nå tapt sine to første kamper for sesongen, mens Gimle har vunnet sine fire. Det betyr at Asker foreløpig ligger på en åttendeplass på tabellen, kun foran Nidaros og Ammerud, som har tapt sine tre kamper så langt.

Les flere artikler