Skip to main content

Alanzinho kjæreste med Stabæk-stjerne

AVSTANDSFORELSKET: Lisa-Marie Woods må hjemme i Norge nøye seg med et bilde av sin kjære Alanzinho. FOTO: TORE GURIBY
AVSTANDSFORELSKET: Lisa-Marie Woods må hjemme i Norge nøye seg med et bilde av sin kjære Alanzinho. FOTO: TORE GURIBY

Tidligere Stabæk-yndling Alanzinho har blitt kjæreste med Stabæk-spiller Lisa-Marie Woods. Og hun vil ha han tilbake til Norge.

– Vi har snakket litt om det. Og Alanzinho har lyst til å kommer tilbake til Stabæk og Norge, men kanskje ikke akkurat ennå, sier Lisa-Marie Woods.

Forholdet mellom Stabæks landslagsspiller og klubbens tidligere brasilianske yndling er sylferskt.

De to ble kjent med hverandre etter at Alanzinho kontaktet Woods på Facebook etter at han leste om henne på Stabæks egen hjemmeside etter en kamp Stabæk-spilleren hadde spilt. Etter det ble det mye kontakt både på Facebook, skype og sms.

– Det kan vel minne litt om nettdating det vi har drevet med de siste månedene, smiler Lisa-Marie Woods.

Kjærlighet ved første blikk

Forrige helg reiste hun til Tyrkia for å besøke Alanzinho. Etter fire dager i Trabzon kom hun hjem med et stor smil og innrømmer at hun nå er blitt kjæreste med den tidligere Stabæk-yndlingen.

– Det sa litt klikk med en gang vi møttes. Og det overrasker meg egentlig ikke, jeg har følt vi har hatt veldig god kjemi i mange måneder, forteller Lisa-Marie.

Ingen Alazinho-fan

Da Alanzinho herjet som verst i eliteserien høsten 2008 var Lisa-Marie Woods ikke noen stor fan av brasilianeren.

Hun hadde faktisk ikke sett han spille live før hun og resten av Asker-spillerne ble presentert som Stabæk-spillere i forbindelse med Stabæks kamp mot Vålerenga. Også da slet midtbanekrigeren med å ha fokus på den driblesterke brasilianeren.

– Jeg var jo Vålerenga-tilhenger, innrømmer hun.

Nå er hun derimot blitt både Stabæk- og Alanzinho-fan, selv om brasilianeren ikke lenger spiller i blå drakt.

– Jeg fikk med meg to kamper da jeg var i Tyrkia. I den ene kom han innpå, mens i oppgjøret mot Galatasaray ble han sittende på benken, forteller Lisa-Marie Woods.

Kommer til Norge

Når sesongen er over her hjemme har Lisa-Marie planer om å besøke sin nye kjæreste igjen. Og da kommer hun til å bli litt lenger i Tyrkia enn bare fire dager.

– Ja, det blir nok noen uker i november, når serien er over og vi forhåpentligvis har vunnet serien, forteller 26-åringen.

Men det nyforelskede paret kommer mest sannsynlig til å se hverandre før det. Alanzinho prøver nemlig å komme en tur til Norge allerede i neste uke.

– Jeg håper det. Han skulle prøve, men de pleier å få veldig kort beskjed om når de får fri. Det hadde vært gøy om han hadde kommet når vi skulle spille én kamp, dessuten vet jeg at han gleder seg til å møte Stabæk-gutta igjen også, avslutter Stabæk-spilleren.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.