SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Schalke 04 må angripe

Schalke's Coke jumps on scorer Guido Burgstaller after their 4th goal during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and VfL Wolfsburg in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)

Schalke's Coke jumps on scorer Guido Burgstaller after their 4th goal during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and VfL Wolfsburg in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens singeltips!

DEL

Les alt innhold på budstikka.no for kun kr 6,30,- pr. dag

OddstipsDet ble en herlig onsdag for BAs oddstips. Singeltipset på Monaco satt som et skudd til flotte 2,55 i odds (100 kroner i innsats). Dermed ble onsdagens ukens første oddsdag i pluss.

På torsdagens oddsprogram er de fire kvartfinalene i Europaligaen som dominerer oddsprogrammet, men det er også en del håndball, ishockey, tennis og snooker på menyen. Natt til fredag fortsetter sluttspillet i NHL med flere spennende kamper.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Schalke 04 – Ajax H

Europaligaen, kvartfinale. Kamp 2 av 2. Ajax overrasket i den første kampen. Det var ikke det at man ikke trodde de hadde en sjanse mot Schalke, men at de skulle vinne med to mål var et lite sjokk.

Nederlenderne spilte en veldig god kamp hjemme i Amsterdam, og Schalke var egentlig bare heldige som unngikk et større tap.

Ajax er i kjempeform. De har vunnet de fem siste kampene. Seiersrekken startet da de slo Feyenoord hjemme på Amsterdam Arena.

Forrige helg spilte Ajax mot Heerenveen på hjemmebane, og etter å ha sluppet inn ett tidlig mål så slo hovedstadslaget tilbake. De scoret fem ganger og vant kampen 5–1.

Nederlenderne har scoret 26 mål på de ti siste kampene. De er like gode borte som hjemme. De har scoret 20 mål på de siste ti bortekampene.

Ajax skal forsøke å forsvare 2-0-ledelsen fra den første kampen i Gelsenkirchen, men Bosz vet at de må være på tå hev fra start om de skal sikre seg avansement i Europaligaen. Dersom Schalke klarer å score et tidlig mål, vil Ajax få det tøft på bortebane.

Ajax har kvalitet nok i laget til å skaffe seg et bortemål, men spørsmålet er hvor offensivt de vil gå til verks i Gelsenkirchen.

Sannsynlig Ajax-lag: Onana; Viergever, Sanchez, de Ligt, Veltman; Ziyech, Schöne, Klaassen; Traoré, Dolberg, Younes.

Schalke har ikke hatt noen god sesong. Sist helg tapte de 1–2 mot nedrykkstruede Darmstadt. Det var en fryktelig svak kamp av Schalke og Keher pådro seg et rødt kort i ren frustrasjon i den kampen.

Problemene til Scahlke er tydelige når man ser på målforskjellen. På de ti siste kampene har de scoret 14 mål og sluppet inn hele 15.

Men: På hjemmebane har de vært bra. De scorer nesten i hver eneste hjemmekamp. De har 16 mål på de siste ti hjemmekampene. Jeg tror vil se et Schalke-lag som går ut i hundre fra start.

Vertene mangler Naldo, Kolasinac, Baba og Höwedes i forsvaret og offensive Choupo-Moting er heller ikke spilleklar.

Schalke stiller trolig med dette laget: Fährman; Kolasinac, Nastasic, Höwedes, Coke; Bentaleb, Geis, Caliqiuri, Goretzka, Schöpf; Badstuber.

Ajax har skaffet seg et perfekt utgangspunkt etter 2-0-seier i første kampen i Amsterdam. Men dette er ikke avgjort. Schalke er sterke hjemme. De er ubeseiret i Europa i Gelsenkirchen, og de har vunnet de tre siste kampene mot nederlandsk motstand med tre mål.

Jeg stoler på tyskerne i denne kampen. 1,80 i odds er godkjent som singeltips. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2100.

Her er vårt singeltips torsdag 20. april:

Schalke 04 – Ajax 1,80 – 3,40 – 3,80 H

Total odds: 1,80