SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå satser Mourinho alt på Europaligaen!

United manager Jose Mourinho gestures at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. United won 1-0. (AP Photo/Dave Thompson)

United manager Jose Mourinho gestures at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. United won 1-0. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Budstikka har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

Les alt innhold på budstikka.no for kun kr 6,30,- pr. dag

MidtukekupongenTorsdag skal Manchester United spille hjemme mot Anderlecht i Europaliga-kvartfinalen. Den første kampen endte 1-1, men United er sterke på Old Trafford. Å vinne turneringen er viktig for manager José Mourinho, ettersom en triumf der gir en billett til neste års Mesterliga.

Midtukekupongen denne uken er litt hummer og kanari. Den er satt sammen av fire kvartfinaler i Europaligaen, en kamp fra den engelske Mesterskapserien, i tillegg er det kamper fra tysk, fransk, spansk, dansk, belgisk og nederlandsk fotball.

Bonuspotten er steget til cirka 890 000 kroner., mens pausepotten er på cirka 270 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er torsdag klokken 2100.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Manchester United – RSC Anderlecht H

Den første kampen endte 1–1. Resultatet gir Anderlecht et ørlite håp om å gå videre, men det blir tøft. På Old Trafford har United vunnet de fem siste kampene i Europaliga-sammenheng. Belgierne har sluppet inn 18 mål på de tre siste bortekampene mot United.

2. Schalke 04 – Ajax H

Ajax har skaffet seg et perfekt utgangspunkt etter 2-0-seier i første kampen i Amsterdam. Men dette er ikke avgjort. Schalke er sterke hjemme. De er ubeseiret i Europa i Gelsenkirchen, og de har vunnet de tre siste kampene mot nederlandsk motstand med tre mål. 

3. Besiktas – Lyon U (HB)

Lyon vant første kampen 2–1 i Frankrike, men Besiktas skaffet seg et viktig bortemål. Tyrkerne har ennå ikke tapt i Europacup-sammenheng på sitt nye stadion. De står med to seire og tre uavgjorte. Lyon har kun tapt én av fire bortekamper i Europa. Denne blir jevn!

4. KRC Genk – Celta Vigo H(B)

Celta vant 3–2 hjemme i Galicia, men Genk fikk med seg to viktige bortemål. Begge lagene prøver å ta seg videre til lagenes første semifinale i en stor europeisk turnering. Genk er ubeseiret i de åtte siste hjemmekampene i Europa (7 seire og én uavgjort). Vrien!

5. Norwich City – Brighton & Hove H(B)

Brighton rykket opp til Premier League da laget slo Wigan 2. påskedag. Laget fra den engelske sørkysten er klar for spill i den øverste engelske fotballdivisjonen for første gang siden 1982/83. Spørsmålet er om de nå får en reaksjon eller om de dundrer videre.

6. FC Köln – TSG 1899 Hoffenheim B

FC Köln er ustabile. De har tapt de to siste kampene, men har fortsatt mulighet til å skaffe seg en plass i Europaligaen neste sesong. Hoffenheim slåss om en plass i Mesterligaen. Etter at de tapte mot Hamburg, slo de tilbake mot M'gladbach sist og vant 5–3. Går for B!

7. Sevilla – Granada H

Andalucia-derby! Begge lagene er ute av form. Sevilla ligger på fjerdeplass, selv om de kun har vunnet én av de syv siste kampene. Granada er under nedrykksstreken, og de har ikke vunnet på de syv siste kampene. De har syv poeng opp til Leganés på trygg plass.

8. Nancy – Marseille B

Marseille er en marerittmotstander for Nancy. De har tapt ni av de siste ti kampene mot Marseille. Hjemme på Stade Marcel Picot har Nancy kun vunnet én av elleve kamper mot laget fra den franske havnebyen. All statistikk tilsier at dette skal være en borteseier!

9. Heerenveen – Willem II H(U)

Heerenveen har tapt fem av de siste seks kampene, men de har en solid hjemmestatistikk mot Willem II. De har 13 hjemmekamper på rad uten tap mot dem. Martin Ødegaard & Co har ennå mulighet til å sikre seg en playoffplass, men da trenger de tre poenger her.

10. KAA Gent – Oostende H

Gent kjemper med anderlecht om å bli seriemester. De er ubeseiret i sine tre kamper i sluttspillet, mens Oostende ennå ikke har vunnet. De har to uavgjorte og ett tap på sine tre kamper. Gent har kun tapt én av de siste åtte hjemmekampene mot Oostende.

11. Sønderjyske – Lyngby U(B)

Sønderjyske har fått en forferdelig start på sluttspillet. De har tapt de tre første kampene og har 3–9 i målforskjell. David Nielsens menn har klart seg bedre. De spilte 2–2 mot Midtjylland i helgen. Lyngby skal klare å få med seg poeng fra Haderslev, tror jeg.

12. Silkeborg – Viborg H(U)

Silkeborg har tre tap og to uavgjorte mot Viborg på de fem siste hjemmekampene, men en eller annen gang må elendigheten ta slutt. Silkeborg er ubeseiret så langt i sluttspillet. De har én seier og to uavgjorte. Viborg trenger tre poeng for å unngå nedrykk. Vrien!