SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann får ikke noe walk-over

Brann får tilbake midtbanespiller Sivert Heltne Nilsen til hjemmekampen mot Stabæk mandag kveld.

Brann får tilbake midtbanespiller Sivert Heltne Nilsen til hjemmekampen mot Stabæk mandag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

1,45 i odds på hjemmeseier frister ikke.

DEL

OddstipsSpillsenteret sitt singeltips på Lillestrøm gikk inn søndag. Det sto til 1,70 i odds, og innsatsen var 250 kroner.

Mandagens oddsprogram inneholder blant annet to kamper fra U21-EM i Polen, og en del akmper fra Sverige og Island. Det spilles også en kamp i eliteserien mellom Brann og Stabæk. Med seier i Bergen vil Brann ta over tabelltoppen i eliteserien.

Lotto: – Du har vunnet 7,1 millioner

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Brann – Stabæk U

Norsk, eliteserie. Brann innehar tredjeplassen med 22 poeng før mandagens kamp. Lars Arne Nilsens menn er kun tre poeng bak serieleder Rosenborg. Siden både Rosenborg og Sarpsborg 08 tapte sine kamper søndag kveld, kan Brann ta over tabelltoppen med seier mot Stabæk mandag.

Brann spilte 0–0 mot Odd i Skien før landslagspausen. Det var bergensernes andre uavgjorte kamp på rad.

De står med 3-2-1 på de siste seks kampene, tapet kom på Lerkendal.

På hjemmebane har Brann vært bunnsolide etter at Lars Arne Nilsen overtok som trener. Den trenden har fortsatt denne sesongen. Laget på Kniksens plass har 4-2-0 hjemme så langt denne sesongen. De har spilt uavgjort mot Viking (1–1) og Aalesund (1-1), og i begge kampene har de ledet, men sluppet inn mål helt på tampen.

Selv om Brann statistisk sett har et godt tak på Stabæk, så har det vært mange jevne og tette kamper mot bæringene de siste sesongene.

På de fem siste oppgjørene i Bergen har Brann tre seire, ett tap og én uavgjort, men alle seirene har vært med ett måls margin.

Torgeir Børven sliter med hoften og er usikker til mandagens kamp. Sivert Heltne Nilsen og Daniel Braaten var suspendert i forrige serierunde mot Odd, og begge er tilbake i denne kampen.

Stabæk var dømt nord og ned foran denne sesongen, men bæringene har overrasket stort. Nadderud-laget slåss i bunnen av eliteserien sist sesong, men de har fått en knall start på årets sesong og ligger helt oppe på en flott syvendeplass med 18 poeng.

I de to siste kampene før landslagspausen tapte Stabæk mot Molde (1–3) og Lillestrøm (2-4), i tillegg trengte de ekstraomganger for å slå Notodden ut av cupen. Landslagspausen kom antakeligvis på et betimelig tidspunkt for bæringene, som trengte en pust i bakken.

Stabæk har klart seg brukbart på bortebane, hvor statistikken viser 2-1-2. De både scorer og slipper inn mange mål. På bortebane har de scoret åtte mål på fem kamper.

Stabæks Ohi Omoijuanfo er eliteseriens toppscorer akkurat nå med sine ni mål, men han har ikke scoret i de to siste seriekampene. Dessuten har kun to av scoringene hans har kommet på fremmed gress.

Midtbanespiller Tonny Brochmann er mannen Brann må passe på. Han har scoret halvparten av bortemålene til bæringene. Fire av hans seks mål har kommet på bortebane denne sesongen.

Stabæk svekkes av de mangler en del spillere til borteoppgjøret mot Brann. Luc Kassi fikk sitt tredje gule kort i forrige runde og må stå over kampen mot Brann. Ahmed El-Amrani er ute med lyskeskade. Marius Østvold og Franck Boli er ute med kneskader, i tillegg er også Tobias Ødegård kommet inn på skadelisten.

Jeg synes oddsen på Brann-seier er for lav. 1,45 i odds på hjemmeseier frister overholde ikke, slik jeg ser det. Da er U til 4,10 i odds mer aktuelt. Brann har tross alt spilt uavgjort i de to siste kampene, og de siste kampene mot Stabæk har vært jevne. Det er ikke umulig at denne kampen kan ende med poengdeling. 

Det store spørsmålet er om Stabæk har falt sammen eller om de klarer å snu den negative trenden de var inne i før landslagspausen. J

Jeg tror Stabæk kan klare å få med seg ett poeng fra Bergen. 4,10 i odds er greit på U, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt dobbelttips mandag 19. juni:

Brann – Stabæk 1,45 – 4,10 – 5,65 U

Total oddstips: 4,10