Vi har bodd rett ved en av byggeplassene, sågar delt ut- og innkjøring med den. Det har vært flere år med så mange farlige situasjoner har jeg har mistet tellingen.

Vi brukte nesten ett år på å krangle oss til et trafikkspeil så vi kunne komme oss ut og inn av vår egen utkjøring på en sikker måte.

Vi gikk rett ut i byggeplass og fylkesvei uten at det var merker med hverken lys eller annet om at her kunne det komme gående, vi kom ut i den delen hvor fortauet egentlig var stengt.

Og vi har gått sikksakk med hjertet i halsen mellom digre anleggsbiler.

Les også

Sett fortgang i å bli ferdig

At Bærum kommune mener at sikkerheten har blitt ivaretatt, er helt uforståelig. De kan ikke ha vært på befaring rundt til de husene som ligger i tilknytning til anleggsplassene.

Uteområdet utenfor hos oss var først lovet ferdig august i fjor. Så var det 15 juni i år. Er det ferdig? Nei!

Og klage kan man bare droppe, for entreprenører blåser glatt i klager, og kommunen sover.

Jeg har aldri opplevd så mye rot, kaos og farlige situasjoner på grunn av byggingen noen gang, og jeg har bodd her i 30 år nå og vært med på mye bygging på Bekkestua og stor utvidelse av fylkesveien for noen år siden.

De siste to-tre årene har vært fullstendig kaotiske. Og nå snakker jeg om sikkerheten, ikke at det bygges, for det må man nesten forvente når man bor sentralt.