Skip to main content

To personer skadet i krasj på E16

KRAFTIG SMELL: De to involverte bilene fikk store materielle skader i sammenstøet. To personer trengte også tilsyn av helsepersonell.

To biler kolliderte lørdag formiddag der gamle og nye E16 møtes på Skui. To personer ble lettere skadet, og den ene føreren fikk beslaglagt førerkortet.

Ulykken ble meldt like før klokken 11 lørdag formiddag.

– Ambulansepersonell tar hånd om de to som anses som lettere skadet, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt.

LES OGSÅ: Innbruddstyv stakk da huseier varslet at det var noen hjemme

Han sier det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken.

– Det ser ut som i alle fall den ene bilen har snurret. Det er noe trafikale problemer, men ikke verre enn at det går greit å komme seg forbi stedet, sier Grøttum.

Et vitne forteller til Budstikka at en Golf kom kjørende E16 i retning Sandvika, mens en Skoda stasjonsvogn kom Ringeriksveien fra Skui og skulle svinge til venstre nordover på E16, da de krasjet.

Like over klokken 11.30 var begge bilene fraktet vekk av bergingsbil, og veien var åpen for fri ferdsel. I en Twitter-melding skriver politiet at den ene bilførerens førerkort er beslaglagt grunnet brudd på vikeplikten.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.