Asker-revyen ble best

VANT: Asker-revyen er kåret til årets skolerevy og Christoffer Eik (f.v.), Sigrid Strøm Olsen og Marie Hilden var tydelig fornøyde. FOTO: ULF HANSEN

VANT: Asker-revyen er kåret til årets skolerevy og Christoffer Eik (f.v.), Sigrid Strøm Olsen og Marie Hilden var tydelig fornøyde. FOTO: ULF HANSEN

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Asker-revyen ble hedret med Budstikkas pris for årets skolerevy.

DEL

- Dette blir en oppkvikker og gir oss lyst til å lage revy til neste år også. Vi får mer selvtillit og vet vi kan klare det, jubler revysjef Christoffer Eik og Marie Hilden.

I februar spilte de revyen "Playback time".

Budstikkas pris for årets skolerevy ble delt ut i skolens gymsal i dag, og jubelen brøt løs da avisens reportasjesjef Kristine Brunmark fortalte at Budstikka rett og slett mente at de var de flinkeste til å lage revy.

Budstikka er blitt kritisert for å ha vært usedvanlig strenge i sine anmeldelser av årets skolerevyer og for å ha glemt at det er skolerevyer det handler om.

- Profesjonelle kriterier

- Vi i Budstikka velger å ta elevene på alvor og det betyr at vår anmelder Mina Lystad, som selv har lang erfaring fra barne- og ungdomsteater, har lagt profesjonelle kriterier til grunn for samtlige vurderinger, forteller Brunmark.

Prisen er trykkmateriell for 30.000 kroner, og dermed ligger det meste til rette for at elevene kan sette opp skolerevy også i 2009. Det kunne Christoffer Eik bekrefte til en fullsatt gymsal på Asker videregående skole.

Også skolens rektor Wenche Hanevik var glad på elevenes vegne:

- For skolen betyr det heder og ære rundt et flott elevarbeid. Det er kjempegøy, roste hun.

Anmeldelsen er lest på nett omtrent 1.900 ganger, innslagene "Playback time" og "Presten" er sett 2.000 ganger mens bildene fra revyen er vist 25.000 ganger på budstikka.no.

Er du enig i kåringen? Si din mening!

Artikkeltags