Skip to main content

– Vi tok publikum på alvor

STOLTE: Revysjefene f.v. Audun Lillekjendlie, Mathias Berg og Thea Jessen Bakke var stolte over å få revyprisen.BEGGE FOTO: KARL BRAANAAS

Rud videregående skole sikret seg årets revypris fra Budstikka. De klinket til med sekser på terning for «Sommerfugleffekten».

– Gratulerer til alle på Rud for fantastisk anmeldelse i Budstikka. Vi var veldig imponerte over arbeidet dere har nedlagt i revyen, sier Kjersti Sortland, ansvarlig redaktør i Budstikka.

I anmeldelsen av revyen, skrev Budstikka blant annet:

«Den har gode skuespillere, et fabelaktig band, superbe dansere og dyktige korister. Men vi det vi lar oss begeistre mest av er gjennomføringen, antall gode og intelligente poenger i tekstene og profesjonaliteten. Hvordan instruktørene har klart å fremheve gode prestasjoner, og samtidig bake inn samfunnsaktuelle temaer.»

Stor anerkjennelse

– Det er veldig, veldig gøy å få en så stor anerkjennelse når vi har jobbet så lenge og intenst med å lage revyen, sier Audun Lillekjendlie.

– Man blir veldig stolt over både produktet og alle som har bidratt, sier Thea Jessen Bakke.

– Hvorfor gjorde revyen det så bra?

– Alle medvirkende holdt et høyt nivå, og vi fikk skapt en lidenskap blant dem, sier Audun.

– Tror også vi skåret på samfunnsaktualitet, sier Mathias Berg.

Publikum på alvor

– Og fordi det ikke var så mye sex og rølp. Vi var også flinke til å appellere til alle aldersgrupper. Både lillesøsteren min på 12 år og farmor på over 60 koste seg stort, sier Thea.

– Og vi tok publikum på alvor. Turde prøve ut en mer avansert historie med variert humor, og hadde tiltro til at publikum skjønte det. Mye av æren skyldes også innsatsen til instruktørene Magnus Solhaug og Emil Olafsson, sier Audun.

Revyprisen består av diplom og annonsering for 20.000 kroner i Budstikka for neste års revy.

Her kan du se klipp fra suksessrevyen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.