Skip to main content

Feirer julen på Skaugum

I år måtte kongefamilien stille opp med en meters avstand på julefotograferingen. Fotograferingen fant sted i Slottskapellet.

I år måtte kongefamilien stille opp med en meters avstand på julefotograferingen. Fotograferingen fant sted i Slottskapellet.

Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB

Mandag ettermiddag ble det lagt ut bilder fra kongefamilien og kronprinsfamiliens årlige julefotografering.

Sammen med kong Harald (83) og dronning Sonja (83), stilte kronprinsparet Haakon (47) og Mette-Marit (47) med sine to barn, prinsesse Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (15) foran juletreet i Slottskapellet. 

Til NTB opplyser Slottet at kongeparet vil feire julaften og 1. juledag sammen med barn og barnebarn på Skaugum i Asker. 

– Kongeparet vil disse dagene bo på Bygdøy kongsgård, opplyser Slottet.

Kong Harald med stokk

Kongefamilien stilte nylig opp til julefotografering på Slottet. Kong Harald har vært innlagt på sykehus flere ganger i år, og stiller med stokk på bildene.

Kong Harald har vært innlagt på sykehus både i januar og i september, på grunn av svimmelhet og tung pust. I starten av oktober gikk han gjennom en vellykket hjerteoperasjon på Rikshospitalet.

Hver for seg

I fjor feiret kongeparet julen med Märtha Louise på Kongsseteren i Oslo, mens kronprinsfamilien la sin feiring til hytta i Uvdal i Numedal. 

I år blir det derimot en større feiring, når alle skal samles hos kronprinsparet på Skaugum. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.