Skip to main content

Carlsen med stikk til Liverpool-spiller

Foto: EVA GROVEN

Magnus Carlsen har sammenlignet sin sjansesløsing med en Liverpool-stjerne sin. Dermed skapte lommedølingen Twitter-furore.

Magnus Carlsen (29, bildet) vant alle sine kamper i gruppespillet i Legends of Chess, men er likevel ikke fornøyd med egen prestasjon. I alle fall siteres han av nettstedet OddsBible på følgende:

– For å bruke en fotballanalogi, virker det som at jeg de siste matchene har fått sjanser på Lewandowski-nivå, men utnytter dem på Firmino-nivå. For dere som ikke ser fotball, det er ganske ille. Men de to siste kampene har hvert fall vært ok.

Utspillet spiller på Bayern Münchens Robert Lewandowski og Liverpools Roberto Firmino. Lewandoski scoret 34 mål sist sesong, mens Firmino endte på 12.  

Carlsen har postet en kopi av sitatet på egen Twitter-konto, og har lagt ved en skuldertrekk-emoji. I skrivende stund har til sammen 12.000 likt de to postene - og 900 personer har kommentert utspillet.

Carlsen starter semifinalene av Legends of Chess mot Peter Svidler fredag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.