Flere nye butikker på de største kjøpesentrene

UTSKIFTNING: Flere nye butikker åpner dørene på kjøpesentrene denne våren.

UTSKIFTNING: Flere nye butikker åpner dørene på kjøpesentrene denne våren. Foto:

Både på Trekanten i Asker og Sandvika Storsenter skjer det flere endringer i vårmånedene.

DEL

På Trekanten har det den siste måneden vært mye oppmerksomhet rundt at kaffebaren Haveli sto i fare for å forsvinne fra senteret, noe som resulterte i en egen aksjonsgruppe på Facebook.

Årsaken er at Vita skal utvide og legger dermed beslag på dagens lokaler til Haveli. Eieren av kaffebaren mente lokalet han først ble tilbudt på senteret, var altfor stort og ville koste for mye å drifte. Nå har imidletid ting ordnet seg.

BEHOLDER KAFFEBAR: Senterleder på Trekanten, Mette Kiilerich.

BEHOLDER KAFFEBAR: Senterleder på Trekanten, Mette Kiilerich. Foto:

– Kontrakten er ikke signert enda, men det ordner seg. Jeg regner med at vi signerer neste uke, sier senterleder Mette Kiilerich.

Vita-butikken som skal bli større, stenger 8. april, for så å åpne igjen i større lokaler begynnelsen av mai.

I løpet av de siste ukene har også Bjørklund forsvunnet ut av senteret. Deres lokaler har i steden blitt overtatt av en kosmetikkbutikk.

– Vi skulle gjerne beholdt Bjørklund, men de ønsker større lokaler, forteller senterlederen.

LEST DENNE? Shopping-glade sikret sølv til Bekkestua 

Ny sportssatsing

På Sandvika Storsenter har det vært flere endringer de siste ukene. Baguettutsalget Big Bite overtok lokalet til LETT under Kjørbokollen i februar. I tillegg har Olives blitt erstattet av Olivenlunden 1830, som er et nytt konsept innenfor olivenoljer, tapenader og lignende.

NOE KOMMER, NOE GÅR: Senterdirektør på Sandvika Storsenter, Kathrine Ingerø, forteller om flere butikkendringer i vårmånedene.

NOE KOMMER, NOE GÅR: Senterdirektør på Sandvika Storsenter, Kathrine Ingerø, forteller om flere butikkendringer i vårmånedene. Foto:

Den ferskeste endringen skjedde denne uken da Anton Sport åpnet i ny drakt.

– Det er fortsatt en Anton Sport, men som nå også inneholder en Norrøna Concept Store. Det er noe vi er svært glade for å få inn, det har vært en etterspørsel, sier senterdirektør Kathrine Ingerø.

LES OGSÅ: Dumpingpriser og felleski redder sportsbutikkene 

Brillebutikken Frank Walton åpnet på Storsenteret i februar i fjor. Men det ble med bare ett år, for lokalene der denne butikken holdt til, er nå overtatt av smykkebutikken Amazing Jewelry.

Det foregår også en endring ved siden av Peppe's Pizza i den gamle delen. United Color of Benetton, som har vært på Sandvika Storsenter helt siden starten, lager ny butikk ved siden av der de har holdt i alle år. I Benettons gamle loakle har allerede dametekstilbutikken Cream åpnet.

Endringer også hos de små

Men det er ikke bare de største sentrene det skjer ting. På Slependen Senter har de fått sin niende butikk når dyrebutikkjeden Musti åpnet dørene i midten av februar.

På Holmen Senter er siste store endring at Norges første luseklinikk åpnet tidligere denne måneden.

Artikkeltags