– Er du spent på sesongoppkjøringen til Stabæk fram til seriestart, må du følge med på Budstikka. Vi skal vise begge Stabæks kamper under deres treningsopphold på Marbella, sier ansvarlig redaktør i Budstikka, Karianne Steinsland.

Stabæk møter svenske Hammarby lørdag 11. februar og Rosenborg 15. februar. Begge kampene vises gjennom Budstikka på Direktesport.

Fotball, ishockey og håndball

Det er Budstikkas eier, Amedia, som har sikret seg rettighetene til å vise 50 kamper fra vinterens treningskamper i Marbella der Stabæk skal i aksjon sammen med andre topplag for Norge og andre land.

Som Budstikka-abonnent kan du se så mange kamper du ønsker uten ekstra kostnader.

På Direktesport vises også ishockey, håndball og langrenn. Allerede søndag viser Budstikka 1. divisjonsoppgjøret for kvinner mellom Haslum og Levanger og torsdag 14. januar kan du for eksempel se Frisk Asker hjemme mot Stavanger Oilers.

Stort fotballtilbud

Vinterkampene er bare starten på et omfattende fotballtilbud gjennom sesongen.

– Aldri før har vi gitt våre fotballinteresserte lesere et bedre og større tilbud av direktesendte kamper enn det vi vil gjøre i 2023. I år vil vi vise alle Bærums kamper i 2. divisjon, sier Steinsland.

Bærum er for øvrig Stabæks første treningsmotstander i sesongoppkjøringen. Lagene møtes fredag 20. januar på Sandvika stadion.

Stabæk skal også spille syv treningskamper her hjemme før seriestart. Det er foreløpig ikke avklart hvilke av disse kampene Budstikka kan vise.

– Vi kommer til å sende 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper fra OBOS-ligaen, Postnord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon), 1. divisjon kvinner, cupfotball og mange andre spennende oppgjør i serier og cuper. Til sammen får du tilbud om å se tusenvis av kamper på Direktesport-plattformen her hos oss, sier Steinsland.

Alle kampene vi viser fra Eliteserien og OBOS-ligaen blir produsert med høy kvalitet og med flere kameraer i samarbeid med TV 2.

+Alt-abonnement

Amedia har fra denne sesongen inngått avtale om partnerskap med TV 2 og Norges Fotballforbund (NFF) om fotballrettigheter for de fem neste sesongene. Derfor kan Budstikka, i likhet med over 100 andre lokalaviser i Norge, tilby +Alt-abonnentene et utvidet tilbud av direktesendte fotballkamper.

Direktesport-plattformen, der du finner all sport i Budstikka vil bli oppdatert og framstå i en ny og mer brukervennlig versjon innen sesongstart. Den er basert på TV2s Play-teknologi.

– For å få tilgang til alle våre direktesendte kamper, må du være +Alt-abonnent fra Budstikka, slik svært mange allerede er. Et slikt abonnement gir deg tilgang til Direktesport-plattformen som, i tillegg til fotball, også tilbyr ishockey, langrenn og håndball for å nevne noe, sier han/hun.

Sammen med den omfattende Direktesport-menyen, gir +Alt deg også tilgang til alt innhold i mer enn 80 lokalaviser i Norge og til podkast-plattformen Untold med tusenvis av eksklusive podkaster.