Skip to main content

Rykkinn-rapper åpnet Kadetten

FOLKEHAV: Musikkfesten på Kadettangen åpnet med Rykkinn-rapperen Pasha.

Rapperen Pasha Nadjafi (24) fra Rykkinn var første artist på scenen da strandfestivalen Kadetten åpnet tirsdag formiddag i Sandvikas nye bydel, Kadettangen.

– Faen, det er varmt ass, roper Pasha i mikrofonen.

Tirsdag formiddag strømmet festivalgjengere til Kadetten for å få med seg konserter med norske og internasjonale navn innen urban musikk som hip-hop og R&B.

Dørene skulle opprinnelig åpnes klokken 14, men det ble litt forsinkelser. Festivalsjef Toffen Gunnufsen forteller at programmet er i rute, og at de ikke har hatt noen tekniske problemer.

LES PORTRETTET AV PASHA:  Fikk beskjed av moren: «Slutt å kle deg sånn, du blir mobbet»

Venninnne Marie Berntzen (20), Hanne Prietz Theisen (19) og Sofie Larsen Eide (19) fra Bærum møtte opp en halvtime før festivalåpning.

– Jeg var litt sent ute og kjøpte todagerspass i går, forteller Larsen Eide.

 

KLARE: Venninnne Marie Berntzen (20, fra venstre), Hanne Prietz Theisen (19) og Sofie Larsen Eide (19) fra Bærum møtte opp en halvtime før festivalåpning.

Venninnne ser mest frem til Khalid og Marshmello i kveld, samt Amanda Delara på onsdag.

– Vi kjenner ikke til alle artistene, men vi har hørt litt på noen av dem, sier Theisen, som håper på god stemning, mye bading og digg mat.

– Det blir nok en god del bading i dag for å kjøle oss ned. Det er jo nesten 30 grader sier Berntzen.

Kom i mål til festivalåpning

Festivalsjef Gunnufsen forteller at det ble en lang natt, men at alt kom i mål til festivalåpningen.

– Alt har gått veldig greit. Det har ikke vært noen problemer, med unntak av noen småting som at noen vifter og solsenger har forsvunnet, sier han.

LES OGSÅ: Kadetten satser på de unge

Blant artistene som opptrer på strandfestivalen tirsdag, tror Gunnufsen at den indonesiske rapperen og låtskriveren Rich Brian er et fenomen som kommer til å trekke et stort publikum.

Han tror også artisten og låtskriveren Khalid blir populær. Khalid var nylig nominert til fem Grammy-priser og Gunnufsen omtaler han som en «enestående artist som har strålt på både sine egne og andres låter».

Blant de største navene er Marshmello, Khalid, Lil Pump, Anderson.Paak, Years & Years, Tyler, The Creator og Ty Dolla $ign.

Se hele programmet for tirsdag nederst i saken

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.