Skip to main content

Mye moro i Sandvika

SKAPTE LIV: Trond Slyngstadli, Lise Tønne, Ida Holten Worsøe, og Espen Grjotheim i showet «Sommer i Sandvika». FOTO: TORE GURIBY
SKAPTE LIV: Trond Slyngstadli, Lise Tønne, Ida Holten Worsøe, og Espen Grjotheim i showet «Sommer i Sandvika». FOTO: TORE GURIBY

Fredag kveld var det sommerfest flere steder i Sandvika. Scenene konkurrerte om publikum.

På byscenen under broen varmet showet Sommer i Sandvika, rundt 200 tilhørere. Her var det middag og underholdning fra scenen. Den kjente standupartisten, Lisa Tønne opptrådte med Trond Slyngstadli, Espen Grjotheim og Bærums -jenta Ida Holten Worsøe.

SE BILDENE FRA SOMMERFESTEN HER

Det er Asker Event som står bak arrangementene i byparken.

– Jeg har flyttet tilbake, og synes det er gøy å få være med på å skape liv i byen. Dette er en positiv bølge, som det er flott å være en del av, sa Worsøe.

Hun sang pop, swing og musikaler fra scenen, og fikk stor applaus for «The Lady is a Tramp».

Utsatte konsert

Det var så mye liv fra utescenen, at Musikkflekken med Håvard Bakke, utsatte tribute-konserten «Cover Me» til klokken 22.15.

– Dette handler ikke om at det er for høy musikk, men det er blitt et samarbeid. Jeg vet at mange som skal høre på Håvard i kveld, kommer hit først. Når det skjer så mye samtidig, er det helt nødvendig å samarbeide, sier Worsøe om samboerens arrangement.

– Vi står på hver vår scene i kveld. Jeg har lydprøver når hun synger, sier Bakke, som likevel fikk tid til en tur innom åpningen. Han har Bruce Springsteen-konserten også lørdag.

LES OGSÅ:

Det blir også flere konserter med «Sommer i Sandvika» i byparken i helgen. Den første konserten var onsdag kveld, med 450 gjester fra et firma i Asker. Fredag kveld var det Møller Bil og et par andre bilfirmaer, som hadde sommerfest i teltet ved byscenen. Det blir nye runder helt frem til slutten av neste uke.

Lørdag har Løkkehaven arrangementer. Og i Bakgården er det Prime Time inviterer til sommershow med dansbare låter, gjennom en tre timer lang konsert, og vokalistene Håvard Gryting, Christin Bastiansen og Frode Vassel. Lørdag har Eikeblaas og Hammerbakken Blæaseensemble konsert i byparken, og søndag blir det sykkelløp, både Tyrifjorden rundt og Sandvika rundt.

LES FLERE KULTURNYHETER HER

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.