Skip to main content

Marshmello – artisten uten ansikt kommer til Kadettangen

MARSHMELLO: EDM-artisten Marshmello er klar for Kadetten til sommeren. Tar han av seg masken? FOTO: PRIVAT

Mannen få vet hvordan ser ut, Marshmello, stiller på Kadetten-festivalen i Sandika til sommeren. Og han får følge av rapperne Myra og Kamelen.

Kadetten har sluppet tre nye artistnavn til festivalen som har premiere på Kadettangen 3. og 4. juli neste år. En er Marshmello, EDM-artisten som skjuler ansiktet bak en maske designet som en marshmallow.

– Marshmello er en spennende karakter innen den elektroniske musikken, en artist som også har en del tanker og refleksjoner rundt sin egen rolle samtidig som han er hyperpopulær. Jeg tror det blir en stor opplevelse å se ham avslutte hovedscenen vår tirsdag 3 juli, sier bookingansvarlig i festivalen, Toffen Gunnufsen i en pressemelding.

Det fortelles at EDM-artisten nå er inne på Billboards Hot 100 med to låter, «Silence» (feat. Khalid) og «Wolves» (med Selena Gomez).

Bergensrappere

De to neste navnene på artistlisten er rapperne Myra og Kamelen fra Bergen.

Kamelen er bokstavelig talt en fengslende musiker fortelles det. Mens han var på flukt fra politiet ga han ut låten «Si ingenting». Etter en konsert ble han tatt og satt halvannet år i fengsel, der han brukte tiden til å skrive sanger og spille dem inn. Det resulterer i albumet Ambivalent. Og fra festivalen beskrives de elleve låtene på platen som hardtslående og fengende. De handler om et kaotisk liv preget av kriminelle ambisjoner og sosiale avvik.

KAMELEN: For få dager siden slapp Kamelen debutalbumet «Ambivalent».

LES OGSÅ: Førstekadett Pasha klar for ny Sandvika-festival

Sang for Brækhus

Det er ganske få norske musikere som synger i bokseringen. Men Myra fikk sjansen til det da Cecilia Brækhus bokset på Koengen i Bergen i fjor. Da stemte hun i med «Nystemten».

Den første låten rapperen ga ut var «Hold an». Sammen med Lars Vaular har hun også gitt ut «Ventet på deg». Og nå venter hun altså på å synge på Kadetten.

Der får hun, Kamelen og Marshmello selskap av Ty Dolla $ign; Tyler, The Creator; Amanda Delara og Pasha. Det er artistnavnene som foreløpig er sluppet fra festivalen.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.