Skip to main content

Khalid kjører inn på Kadetten

DEBUT: Khalid Amhearst Robinson leverte sitt debutalbum «American Teen» i år.

Khalid og Conz er nye artistnavn hyret inn til Kadetten-festivalen i Sandvika.

Stjerneskuddet Khalid som er nominert til fem Grammy-priser og stortalentet Conz kommer til Kadetten i Sandvika forteller festivalen i en pressemelding.

– Det har vært vanskelig å unngå Khalid i 2017. Han er en enestående vokalist som har strålt på både sine egne og andres låter. Et ekstra poeng er at han har ligget i toppen av VG-lista sammen med Marshmello, som også er klar for Kadetten, sier festivalsjef Toffen Gunnufsen.

Det fortelles videre at Khalid Amhearst Robinson slo ned som et lyn med debutsingelen «Location» i 2016. Den har 375 millioner avspillinger på Spotify. Tidligere i år kom han med debutalbumet «American Teen». Det inneholder blant annet låtene «Young, Dumb & Broke» og «Location».

Oslo-rapper

Conz fra Oslo er neste artistnavn som er booket til festivalen. Om ham skriver festivalen;

Stortalentet Conz har ved flere anledninger bevist seg å være rap-Norges mest energiske liveartister, og er i ferd med å bygge seg et publikum, også utenfor landets grenser. Med engelskspråklig flow de fleste kan drømme om er han en unik blomst i den norske rap-floraen, og har med årets singler «Distant» og «Sun Up» gjort seg på diverse Spotify-lister, også i USA.

LES OGSÅ: Førstekadett Pasha klar for ny Sandvika-festival

Andre Kadett-artister

De andre artistene som så langt er booket til Kadetten er Marshmello, Ty Dolla $ign, Tyler, The Creator, Kamelen, Myra, Amanda Delara og Pasha. Festivalen arrangeres på Kadettangen i Sandvika 3. og 4. juli 2018.

LES OGSÅ: Marshmello – artisten uten ansikt kommer til Kadettangen

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.