Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Cardi B klar for Kadetten

FØRSTE: Konserten på Kadetten blir den første Cardi B har i Norge. FOTO: KADETTEN

Rapperen Cardi B er neste artist som er varslet til årets Kadetten.

– Vi er fryktelig stolte over at Cardi B velger seg Kadetten som eneste konsert i Norge i år. Hun er en av verdens største rappere akkurat nå, og har blitt et fenomen helt utenom det vanlige, både kunstnerisk og kommersielt. Her gjelder det å forte seg med å sikre billetter, sier Toffen Gunnufsen, bookingansvarlig i Kadetten. Festivalen arrangeres på Kadettangen ved Sandvika 2. og 3 juli.

Toppet Billboard

Om artisten Cardi B, heter det i pressemeldingen fra festivalen;

Med låten «Bodak Yellow» ble hun første kvinnelige rapper siden Lauryn Hill til å toppe Billboard-listen, og da hun gjentok suksessen med «I Like it» ble hun den første til å gjøre det to ganger. Med «Girls Like You» (sammen med Maroon 5) befestet hun rekorden ytterligere, kun i løpet av noen få måneder. Debutalbumet Invasion of Privacy fulgte samme vei.

LES OGSÅ: Gikk med millionunderskudd – fikk doblet festivaltiden på Kadettangen

Og videre heter det fra festivalen, at Belcalis Marlenis Almánzar kommer fra Bronx i New York, og ble oppdaget gjennom realityserien Love & Hip Hop: New York. I 2016 slapp hun miksteipen Gangsta Bitch Music, Vol. 1, og året etter kom låten «Bodak Yellow». Cardi B har allerede vunnet flere priser, og 10. februar er hun nominert til fem Grammy-priser.

Flere artister

LES OGSÅ: Stemningsfull start på Kadetten

Andre artistnavn som er sluppet til årets festival er Chance The Rapper (US), Rae Sremmurd (US), Brockhampton (US), Trippie Red (US), Lil Baby (US) og Sushi x Kobe (NO) til strandfesten i Sandvika.

 

Les flere artikler