Skip to main content

Tirsdag: Følg ettermiddagstrafikken her

Engelsrud i Asker: Busser har problemer på grunn av regn og sludd som fryser på bakken.

Foto: CATHRINE H. SØRENSEN

Budstikka følger veitrafikken, samt kollektivtrafikken, i Asker og Bærum. Tips oss gjerne. Vår tipstlf.: 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

Kl. 17.49: Køene på E18 er borte, men det er fortsatt glatt på småveiene.

Kl. 16.49: Det er kø fra Strand til Holmen på E18 utgående. Motsatt vei går det stort sett greit, men noe kø fra Høvik til avkjøringen til Fornebu. Politiets operasjonsleder Sven Christian Lie opplyser at det er glatt på småveiene rundt om i distriktet, men at det ikke har skjedd noen ulykker den siste timen.

I Asker meldes det fortsatt om stedvis svært glatt i Heggedalsveien og Dikemarkveien. På småveiene i begge kommuner kan det også være svært glatt, så kjørt etter forholdene.

Kollektivtrafikken: Det er avvik og innstillinger i kollektivtrafikken. For detaljer, sjekk denne nettsiden fra Ruter.

Kl. 15.33: På E18 utgående er det stort sett kø helt fra Lysaker til Asker. Tregest er det før Sandvika. På E18 inn mot Oslo er det kø fra Høvik til Lysaker.

Kl. 14.38: Det er lang kø på E18 inn mot Oslo. Dette skyldes at brøytekolonnen har kjørt sammen helt fra Asker til Lysaker. Dette har skapt lang kø bakover.

Kl. 13: Politiet melder om flere hendelser/mindre ulykker i trafikken på grunn av vanskelige kjøreforhold. Politiets oppfordring er ferdes pent og med omtanke for andre. Politiet oppfordrer også til bruk av vinterdekk på bilen.

Kl. 11.50: Ruter innstiller flere bussavganger pga. utfordrende kjøreforhold. Det opplyser pressevakt Knut-Martin Løken i Ruter. Rutene som inntil videre er bussløse, er linjene 280 (Asker-Dikemark-Heggedal) og 130 og 230 (begge i Bærum.

– Det er svært krevende værforhold, så en oppfordring til folk er å beregne god tid, og følge med på værmeldingen og Ruters nettsider, sier Løken.

** Kl. 11: Tipser melder om svært utfordrende kjøreforhold i området rundt Dønskiveien og Vallerveien. 

** Kl. 10.35: Budstikkas journalist melder om svært glatte veier i området ved Høvik og Bekkestua pga. regn som fryser på bakken. I Høvikveien ved Ramstadsletta står et vogntog parkert med nødblink på, og føreren er ikke å se.

Det er også svært glatte veier på Steinshøgda (via Bekkestua/Hosle), ifølge en tipser.

Vogntog med nødblink på i Høvikveien.

Foto: OLE CHRISTIAN NYMOEN

** Kl. 10.25: E18: Det henger igjen noe kø etter Sandvika. Regn med å bruke ca. 25 min. på strekningen Asker - Skøyen. (Uten kø tar det ca. 12 min.)

** Kl. 9.50:(Noe synkende trafikkmengde.) Kø fra Holmen på E18 og innover til Strand. Regn med å bruke ca. 35 min. på strekningen Asker - Skøyen. (Uten kø tar det ca. 12 min.)

** Kl. 9.20:(Noe synkende trafikkmengde.) Kø fra Holmen på E18 og innover til Strand. Regn med å bruke ca. 50 min. på strekningen Asker - Skøyen. (Uten kø tar det ca. 12 min.) 

** Kl. 8.50: Kø fra Holmen på E18 og innover til Strand. Regn med å bruke ca. 60 min. på strekningen Asker - Skøyen. (Uten kø tar det ca. 12 min.)

** Kl. 8.30: Det regner/sludder nå i store deler av Asker og Bærum. Når det da er kaldt på bakken, blir det fort glatt, spesielt på mindre veier og gangveier. Ta det pent!

** Kl. 8.10: Kø fra Asker-påkjøringen på E18 og innover til Strand. Regn med å bruke ca. 45 min. på strekningen Asker - Skøyen. (Uten kø tar det ca. 12 min.)

** Kl. 7.25: Kø fra Asker-påkjøringen på E18 og innover. Regn med å bruke ca. 35 min. på strekningen Asker - Skøyen. (Uten kø tar det ca. 12 min.)

** Kl. 6.40: Kø mellom Asker-påkjøringen og Holmenkr. på E18. Derfra kun litt kø.

** Det er ikke meldt om avvik i kollektivtrafikken.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.