Skip to main content

Følg morgentrafikken her

Budstikka følger veitrafikken, samt kollektivtrafikken, i Asker og Bærum. Tips oss gjerne. Vår tipstlf.: 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

09.02: Køen er nå avtagende på samtlige strekker inn mot Oslo. Nå er det kun syv minutter forsinkelse fra Asker til Oslo.

08.47: Ifølge Budstikkas reporter på stedet er høyre felt på E18 åpnet igjen. Bilene har kjørt og motorsykkelen er fjernet fra veibanen. 

08.27 Politiet melder på Twitter om trafikkulykke på E18 inngående mot Sandvika, mellom to biler og en motorsykkel. Det fremstår ikke som alvorlig personskade, ifølge politiet. Høyre felt er stengt og politiet jobber på stedet. Ifølge reisetider.no virker det å være stabil kø på rundt fire minutter forbi stedet. 

Ulykken skjedde like før Sandvika på E18 inngående mot Oslo.
Ulykken skjedde like før Sandvika på E18 inngående mot Oslo.
Foto: Mats Sauro Høimyr

07.57: Det virker som trafikken har stabilisert seg på 15 minutters forsinkelser. Trafikken flyter uten kø mellom Asker og Holmen, mens køen tar seg opp fra Holmen og inn til Oslo.

07.30: Ti minutter forsinkelse til Oslo. 22 minutter tar det nå å komme seg fra Asker til Oslo. 

07.15: Høstferietrafikken fortsetter å imponere! 13 minutters forsinkelse inn til Oslo. Noen som er litt vel tidlig ute til jobb, og må ha en litt for lang samtale med Dennis fra regnskap ved kaffeautomaten i dag?

07.01: Køen har, som i går, stabilisert seg på rundt kvarteret. Nå er det 28 minutters reisevei fra Asker til Skøyen. Køen mellom Sandvika og Lysaker vest er svakt økende.

06.46: Ny dag i høstferien og ny runde med morgentrafikk! Vi starter tidlig med allerede 14 minutter forsinkelse fra Asker til Skøyen. Køen er økende, spesielt mellom Asker og Holmen, hvor det er ni minutters forsinkelser. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.