Skip to main content

Følg morgentrafikken her

**09:05: Køen er avtagende mellom Asker og Oslo. Nå er det kun 14 minutters forsinkelser på strekket. Heller ikke kollektivtrafikken har hatt problemer i dag.

**08:47: Trafikken har økt litt den siste halvtimen, men ikke dramatisk mye. Nå er det 16 minutters forsinkelser på E18. 

**08:16: Nå har folk begynt å trekke ut på veiene. Trafikken er økende mellom Holmen og Lysaker. Til sammen er det 13 minutter forsinkelser mellom Asker og Skøyen. 

**07:50: Man skulle nesten tro det var vinterferie allerede. Kun 6 minutters forsinkelse på E18 når klokken nærmer seg 08.00, er ikke hverdagslig kost. Kollektivtrafikken går også som normalt.

**07:27: Det er enda ikke meldt om noe særlig kø. På Statens vegvesens sider, er det oppgitt to minutters forsinkelse mellom Asker og Skøyen. 

**07:01: Det er fortsatt stabil flyt på E18, ifølge Statens vegvesens reisetider. 

**06:45: God morgen. Det er enn så lenge fin flyt i trafikken på E18. Det er heller ikke meldt om noen problemer i kollektivtransporten. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.