Skip to main content

Følg morgentrafikken her:

Hester på rømmen ved Bryn gartneri fredag morgen. De store firbente kom seg etterhvert inn bak gjerder på Bryn gartneri nær Rykkinn.

Foto: Innsendt

Budstikka følger veitrafikken, samt kollektivtrafikken, i Asker og Bærum. Tips oss gjerne. Vår tipstlf.: 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.


Klokken 09.00: 25 minutter er kjøretiden mellom Asker og Lysaker nå, en forsinkelse på 13 minutter. Denne fredagen har trafikken stort sett gått som normalt og det har vært lite kø på motorveien. Den siste halvtimen har trafikken vært stabil.

Klokken 08.40: Mest trafikk mellom Sandvika og Lysaker på E18 nå. Du bruker i overkant av 10 minutter på strekningen. Ellers går trafikken veldig bra på E18. På E16 mellom Vøyenenga og Sandvika er et kun mindre forsinkelser.

 Klokken 08.05: Litt mer trafikk på motorveien nå, men kjøretiden mellom Asker og Skøyen er ikke på mer enn 20 minutter.  

Klokken 07.40: Trafikken på E18 går uten større forsinkelser. Vanligvis er det mindre trafikk fredager i morgenrushet, slik er det også i dag.

Klokken 07.17: Siste melding inn til politiet er at hestene har kommet seg ut av veibanen og inn mot gartneriet på Bryn.

På E18 går trafikken som normalt uten større forsinkelser.

Klokken 07.05: Politiet melder på twitter om 5-6 løse hester som løper i veien i Brynsveien/Økriveien i Bærum. Området ligger nær Bryn kirke.

Klokken 07.00: Litt mindre trafikk nå enn det var for 20 minutter siden. På Statens vegvesens oversikt over reisetider på E18 er det nå kun mindre forsinkelser. Også på E16 mellom Vøyenenga og Sandvika går trafikken uten problemer.

Klokken 06.40: Hei og god morgen. Det er allerede en del trafikk på E18 innover mot Oslo. Reisetiden mellom Asker og Skøyen er ca 25 minutter, det betyr en forsinkelse på nærmere 15 minutter. Mellom Asker og Sandvika bruker du rundt 15 minutter. Det er ikke meldt om spesielle hendelser.


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.