Skip to main content

Fare for glatte veier

Budstikka følger veitrafikken. Vi melder også om større avvik i kollektivtrafikken. Tips oss gjerne på 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

09.00: Både politi og vegtrafikksentralen melder om svært glatte veier på Sør- og Østlandet. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel. Utover formiddagen og ettermiddagen skal det komme mer snø i Asker og Bærum. Temperaturen vil ligge på rundt minus 4-5 grader. 

08.40: Kun mindre forsinkelser i trafikken denne morgenen. Snøfallet har så langt ikke ført til problemer. Kjøretiden mellom Asker og Skøyen på E18 er litt over 20 minutter, det betyr en forsinkelse på litt over 10 minutter.

08.15: Snøen laver ned og veiene blir glatte. Trafikken siver av gårde på motorveien, men på enkelte strekninger går det sakte i begge retninger. I retning Asker på E18 er det nå saktegående trafikk mellom Sandvika og Holmen. Innover mot Oslo er det kun mindre forsinkelser.

08.00: Det er kun mindre forsinkelser på E18 innover mot Oslo i morgentrafikken i dag. Starter du opp ved Asker sentrum og skal inn til Skøyen, er det ca 12 minutters forsinkelser på strekningen hvor normaltiden er 12 minutter. Nå går trafikken litt tregere mellom Asker-Slependen og Sandvika-Høvik. 

07.35: Trafikken øker og nå går det saktere fra Asker og frem til Sandvika på E18 innover mot Oslo. Snøværet har ført til noe glatte veier, dette bør bilister og andre som ferdes på veiene i distriktet være klar over. Ca 20 minutter bruker du på strekningen Asker-Skøyen, det er en forsinkelse på ca 10 minutter.  

07.20: Det går tregt forbi Asker sentrum på E18 innover mot Oslo. Først ved Holmen går trafikken som normalt igjen uten forsinkelser.  Mellom Asker og Skøyen er det kun seks minutters forsinkelse nå.  Dagen i dag ser ut til å bli som en vanlig fredag - mindre trafikk enn på de andre ukedagene.

07.05: Fin flyt på veien, så langt ikke meldt om uhell eller annet som forsinker trafikken.

06.40: Trafikken flyter fint innover mot Oslo på E18. Det er snø i luften og veiene er på vei til å bli glatte. Det er meldt en del snø utover morgenen og formiddagen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.