Skip to main content

15 russebusser bortvist fra Asker

Russen holder politiet aktive gjennom hele natten. Høy musikk og støy preger fortsatt nattesøvnen til beboerne i Asker sentrum.

04.40 ble politiet oppringt av en søvnløs beboer på Erteløkka i Asker, som klaget over støy. 

– Vi hadde en patrulje like i nærheten. Da de kom til området Erteløkka/Askerveien var det 15 russebusser på stedet, sier operasjonsleder Magne Olsvoll i politiet. 

Også natt til søndag hadde 15 busser samlet seg i samme området. 

– Det har blitt et populært stoppested for dem som er kjent. Der kan de gå på toalettet og kjøpe mat. Vi har ingen opplysninger om hvor alle kommer fra, men det er mange som benytter seg av fasilitetene i Asker, sier Olsvoll. 

Bussene ble vinket videre og forlot stedet etter ti minutter. 

Også ved 00.30-tiden kom det melding om russestøy. Tre busser sto på Holmenskjæret, og innringeren rapporterte om høy musikk. 

– Da politiet var på plass omtrent 20 minutter senere var russen borte, sier Olsvoll. 

To busser har også i løpet av natten forvillet seg inn i Bærum. Der har for øvrig kommuneoverlegen bestemt at russetiden er satt på vent på grunn av høye smittetall. Bussene ble stoppet og omdirigert ut fra kommunen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.