Bæring Ine Marie Wilmann (36) og tidligere Rud-elev Pål Sverre Hagen (41) er ektepar også i tredje sesong av «Exit». Denne gang har manusforfatterne hentet inspirasjon fra ulike fagmiljøer, blant annet i møter med Økokrim.

Petter Testmann-Koch i produksjonsselskapet Fremantle avslører i VG at kryptovaluta blir et gjennomgangstema i siste runde av NRK-suksessen som etter planen slippes våren 2023.

– Det er sentralt i guttas liv og virke denne gang. Det er lett å få tilgang til svarte penger gjennom kryptovaluta. Noe som passer svært godt inn i handlingen vår. Det er brutalt hvordan folk med mye penger stadig finner nye måter å skjule pengene sine på, sier Testmann-Koch til avisen.

Elsker rollen

- Jeg elsker rollefiguren min, jeg kunne spilt Celine i det vide og det brede, sa Ine Marie Wilmann før forrige sesong av serien. 

Amanda-vinneren er også kjent fra filmer som «De nærmeste» og «Sonja» om skøytestjernen Sonja Henie. I fjor spilte hun i tv-serien «Furia» på Viaplay. Hun er også aktuell i 100-millioners-filmen «Krigsseileren» som har premiere i oktober.

Tall fra NRK Analyse viser at episodene av første «Exit»-sesong er sett av 1.967.000 i snitt, mens tallene for andre sesong er 1.826.000. Serien er solgt til Danmark, Tyskland, Finland, Belgia, Australia og en rekke andre land.

Også Jon Øigarden, Simon J. Berger, Agnes Kittelsen og Tobias Santelmann er med i den tredje sesongen. Innspillingen starter på Solkysten i Spania neste måned.

Spiller par

Ine Marie Wilmann og Pål Sverre Hagen har spilt sammen også i «Jeg reiser alene», de er ektepar i «Sonja» og i «Exit». I «Dianas bryllup» spilte hun Hagens datter. I «Furia»-serien hadde også rollefigurene deres en relasjon, men ikke nær. 

De er også sammen i «Krigsseileren», forteller Wilmann. 

– Jeg håper den blir så bra som jeg tror den blir, og er fantastisk glad for at Pål Sverre er tett på også denne gangen, sa Wilmann til Budstikka i fjor høst.