Vår gode venn Rolf Torleif Skatvold, født 26. mars 1951, døde 15. februar 2023 i Spania, bare 71 år gammel. I telefonen to dager før ga han uttrykk for at formen var på topp, og han gledet seg til å komme til Asker i slutten av uken og treffe oss alle.

Rolf vokste opp i Kristiansund. Etter oppveksten kom han til Asker og Wangs internatgymnas på Hvalstad. Her traff han Liv. De giftet seg i 1974 og sammen fikk de tre barn.

Etter endt utdannelse hadde han økonomiansvar i selskaper som Ikea, Leangkollen hotell og sist i Gjensidige forsikring, hvor han også traff sin Ewa. Etter elleve år som kjærester ble det endelig bryllup i Spania for fire måneder siden.

Som nyetablerte på 70-tallet, og med barn i samme alder, flyttet mange av oss inn i det samme området. Vi var flere som hadde holdt sammen siden barneskolen, men som den naturligste ting av verden gled Rolf rett inn i gjengen. Med sin positive innstilling knyttet han kontakter med mange, i nærmiljøet, på arbeidsplassen, og som en meget engasjert fotballsupporter for sine barn, i idrettsmiljøet. Selv var han en habil støttespiller på Asker Old Boys-lag.

Rolf var en man alltid kunne stole på. Med sin sjarm, gode humør og omtanke for andre var han en glede å være sammen med. Han visste å pleie sine venner og gikk ikke av veien for å diske opp med en bedre middag. Rolf var en styrke for quiz-laget. Han kunne minne litt om Bør Børson til tider, være utrolig prisbevisst, men gikk samtidig ikke av veien for å investere i prosjekter han hadde tro på, og han var flink til å holde vennene oppdatert på disse. Selv om Rolf de siste årene var mye på farten, mellom huset i Vollen, stugan i Sverige, leiligheten i Spania og hytta på Bogøya, var han flink til å pleie kontakt med familie og venner. Han var aldri lenger enn en telefon unna. Rolf vil bli dypt savnet og våre tanker går til Ewa, barna og barnebarna.

På vegne av vennegjengen

Henning Sæther