Historien om Roger Waters er etter hvert velkjent. Den snille mannen ønsker fred, står det blant annet i Budstikka 13. februar.

Dessverre er det noe snille Roger Waters ikke har skjønt. Hva skjer, hvis det blir fullstendig våpenhvile i Ukraina i dag?

Vel, okkupantene fra Russland vil befeste stillingene sine i områdene de har tatt fra Ukraina. De vil videre russifisere områdene med alle de konsekvensene dette får.

President Putin vil forkynne at han har seiret med sin sedvanlige stygge propaganda. Videre vil han bygge opp nye styrker, og han vil modernisere «forsvaret».

Neste trinn: Han vil angripe det som er igjen av Ukraina, og ta et nytt jafs, helt til han har kommet seg til den polske grensen. Så vil han juble med ny propaganda og forkynne at nå er nazistene i Ukraina fjernet.

Skal maktsyke og kyniske Vladimir Putin, mannen som skyr ingenting for å oppnå sine mål, virkelig få lov til en slik fremferd?

Det er trist at titusenvis av uskyldige menneskeliv går tapt på grunn av denne mannen og hans likesinnede. Vi i de vestlige land ønsker ingenting mer enn fred og frihet, men Roger Waters tar dessverre feil.

Alle hans konserter i vestlige land bør avlyses. Hvis mannen ikke forstår mer enn det han gjør, kan han holde konsertene sine i Russland.

Les også

Jo, mange voksne forstår dere