– Det er søkt tirsdag kveld, onsdag og torsdag uten funn, sier Mari Myhrer, leder for savnetavsnittet i Oslo politidistrikt.

Både brannvesenet og Redningsselskapet har deltatt i søket siden den storstilte leteaksjonen ble igangsatt utenfor Halden brygge tirsdag kveld. Ifølge Myhrer ligger det an til nye søk fredag og eventuelt i helgen.

– Vi gjør kontinuerlige vurderinger av når vi skal søke. Vær, føre og tilgjengelig mannskap er blant faktorene vi har med i planleggingen, forklarer Myhrer.

Isbadere meldte fra

En person ble observert i sjøen ved Halden brygge tirsdag ettermiddag. Vedkommende forsvant rett etterpå, ifølge tre isbadere, som varslet videre. Oslo-politiet meldte om hendelsen klokken 17.40. Én time senere opplyste politiet at de søkte etter en antatt omkommet person.

– Det er fortsatt snakk om en antatt omkommet person, sier Myhrer til Budstikka.

I sjøkanten

Det var Oslo-politiet som satte i gang onsdagens og torsdagens søk, i likhet med tirsdagens. Det er mannskap fra brannvesenet og Redningsselskapet som utfører selve søket.

Mari Myhrer opplyser at det også søkes på og fra land, i tillegg til at båter og dykkere er ute på vannet.

– Det letes i sjøkanten der det er naturlig, opplyser Myhrer.

Da Budstikka var på stedet onsdag, ble det søkt rundt Halden brygge, Geitholmen, pluss mellom Halden brygge og Strømstangen.

De pårørende til den savnede ble varslet tirsdag kveld, opplyser politiet.