Skip to main content

5-årsplan overlevde korona – nå åpner Kesom sin tredje restaurant

Varee Fagersand (til venstre) blir daglig leder i TukTuks nye restaurant i Asker sentrum. Eier Kesom Muthusahim har stor tro på at kjedens tredje restaurant vil falle i smak. En del gjenstår fortsatt før de kan åpne, men allerede i august håper de alt er klart til å servere sultne gjester.

Varee Fagersand (til venstre) blir daglig leder i TukTuks nye restaurant i Asker sentrum. Eier Kesom Muthusahim har stor tro på at kjedens tredje restaurant vil falle i smak. En del gjenstår fortsatt før de kan åpne, men allerede i august håper de alt er klart til å servere sultne gjester.

Foto: Richard Sveaas Dale

Planen hadde Kesom Muthusahim allerede klar da hun startet opp i Sandvika. Nå åpner hun straks sin tredje restaurant.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.