KVINNEGUIDEN.noReis som en dronning

Kampanjepriser

En reisegave er den perfekte opplevelsesgaven, og dere behøver jo ikke å dra lengre enn til nabokommunen om målet er å komme seg bort på hotell sammen en liten stund!

LES OGSÅ: 10 tips til reiselystne

Knut Narvestad i pr-byrået Zpiker forteller til Kvinneguiden.no at det selvsagt er smart å bestille så tidlig som mulig da de billigste rommene er de som går først.

- Men det hender jo selvsagt at de forskjellige hotellene har kampanjer - spesielt mot helger da man pleier å sette ned prisene for å fylle rommene, forteller Narvestad.

Akkurat nå kan det være en god idé å hive seg på en tur til Las Vegas. Takket være finanskrisen er hotellene villige til å gå langt i å redusere prisene på sine hoteller.

- Man kan for eksempel få en uke på Circus Circus Hotel & Casino på Las Vegas Blvd til 490,- kroner natten. Men da må man bestille og reise innen 31.desember, sier han.

Mest populært

Narvestads beste tips er å fokusere på en romantisk ramme rundt turen: - Gjerne ut på nyåret til en storby for januarshopping for eksempel. Eller gi en skikkelig "treat" gjennom å booke en uke på et varmt sted. Dette kan jo lønne seg ettersom flyprisene er såpass lave om dagen, tipser Narvestad.

Les flere reisesaker på Kvinneguiden.no

Romantisk tips

I følge reiseportalen Tripadvisor er Komandoo resort på Maldivene kåret til en av verdens ti mest romantiske reisemål.

- Øya som bare er 100 meter bred og 500 meter lang, består av 65 små hytter med alt man kan ønske seg. Her tilbys spa, samt at man kan snorkle i det krystallklare vannet, sier han.