Skip to main content

To menn blåste rødt på E18

To menn ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand da politiet hadde stilt seg opp langs E18 ved Strand, natt til søndag.

Totalt 40 biler ble kontrollert av politiet på E18 utgående ved Strand. 

– Det er to menn, en i starten av 20-årene og en i midten av 20-årene. På en av mennene fant vi også mindre mengder med narkotika, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkeli i Oslo politidistrikt.

Begge mennen er anmeldt for forholdet, og må klare seg uten førerkort en god stund. 

– Et høyt tall

Også natt til lørdag gjennomførte politiet en promillekontroll på samme sted. Da mistet fem sjåfører førerkortet. 

– At så mange som fem sjåfører kjører i ruspåvirket tilstand en tilfeldig nattetime er nedslående. Det er et høyt tall, sa operasjonsleder Guro Sandnes i politiet til Budstikka lørdag morgen.

– Det er ingen grunn til å tro at det er noe spesielt med den timen vi hadde kontrollen. Tvert om frykter vi at dette dessverre er symptomatisk for adferden i trafikken, la hun til.

Flere tvilstilfeller

Politiet tok også to promillekjørere i løpet av dagen lørdag. En av dem ble stoppet lørdag morgen i forbindelse med trafikkontroller ved Bærums Verk og Kolsås.

– Ved Kolsås hadde vi flere tvilstilfeller. Der hadde nok resultatet sett annerledes ut om sjåførene var blitt stoppet én time tidligere, fortalte leder for Trafikkorpset, Finn-Erik Grønli.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.